Αρέσει και ο Ιγκόρ Τούντορ!

Αρέσει και ο Ιγκόρ Τούντορ!

Αρέσει και ο Ιγκόρ Τούντορ!

bet365

Ο Φρανκ Αρνεσεν έχει στα χέρια του τη λίστα των προπονητών και άρχισε την αναζήτηση. Οι Κροάτες μιλούν με σιγουριά για επαφές με τον Τούντορ!

Η αναζήτηση προπονητή στον ΠΑΟΚ συνεχίζεται με τον Φρανκ Άρνεσεν να έχει έτοιμη λίστα με τρεις προπονητές με τους οποίους έχει κάνει ήδη την πρώτη του επαφή. Σύμφωνα με πληροφορίες σ’ αυτή την λίστα βρίσκεται ο Κροάτης πρώην τεχνικός της Χάιντουκ Σπλιτ ο Ιγκόρ Τούντορ. Μάλιστα άνθρωπος του ενεργεί εκ μέρους του ΠΑΟΚ, αλλά και του Άρνεσεν είχε μια πρώτη επαφή με τον 37χρονο προπονητή. Μάλιστα στην Κροατία θεωρούν πως ο Τούντορ θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στο εξωτερικό. Ο ίδιος επιθυμεί διακαώς να συνεργαστεί με τον Δανό σε μια φιλόδοξη ομάδα, οι συμπατριώτες του τον βάζουν δυνατά στο «κόλπο» για τον ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν φαίνεται πως είναι η πρώτη επιλογή!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα