Επαφές στη Γενεύη ο Κοντονής

Gazzetta team
Επαφές στη Γενεύη ο Κοντονής

bet365

Ο Σταύρος Κοντονής ταξίδεψε εκτάκτως στην Γενεύη, προκειμένου να συναντηθεί με τους ανθρώπους της UEFA για να αποφευχθεί το Grexit. Συνεχίζεται το θρίλερ.

Στο αεροδρόμιο περίμεναν οι εκπρόσωποι της UEFA τον Σταύρο Κοντονή, ο οποίος ταξίδεψε στην Ελβετία για να συναντήσει τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας, προκειμένου να βρεθεί λύση για τη διαφωνία που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές. Οι επαφές του δεν έγιναν με υψηλόβαθμα στελέχη.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού είχε τετράωρη συνάντηση με τους ανθρώπους της UEFA. Σύμφωνα με τα όσα βγαίνουν από το υφυπουργείο, το κλίμα ήταν καλό, ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει οριστική συμφωνία. Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν μέσα στην Τρίτη (5/5), προκειμένου να βρεθεί κοινός τόπος ανάμεσα στις δύο πλευρές, ενώ ο Κοντονής αναμένεται να επιστρέψει το μεσημέρι.

Πάντως, είναι δεδομένο ότι η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία δεν έχει... διάθεση να παίξει με τις λέξεις και θέλει να είναι σίγουρη όταν θα αποχωρήσει ο Υφυπουργός ότι το τελικό κείμενο δεν θα απέχει στην ουσία του από τις παρατηρήσεις της UEFA. Σε αντίθετη περίπτωση, θα σταματήσει εντελώς τις διαπραγματεύσεις, όπως έχει συμφωνήσει με τη FIFA.

 

Τελευταία Νέα