Μονάχα η Νάπολι κοιμάται ήσυχη...

Κώστας Ζάλιαρης
Μονάχα η Νάπολι κοιμάται ήσυχη...

bet365

Τρία ενδιαφέροντα παιχνίδια κι ένα... τελειωμένο περιλαμβάνει το αποψινό μενού των επαναληπτικών προημιτελικών του Γιουρόπα Λιγκ, με μοναδική χαλαρή τη Νάπολι.

Οι «παρτενοπέι», καθάρισαν τη Βόλφσμπουργκ από το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στη Γερμανία, όπου η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ επικράτησε με σκορ 4-1 και βρίσκεται ήδη στην κλήρωση της Παρασκευής για τα ημιτελικά της διοργάνωσης, με τον κόους της ομάδας να δηλώνει ότι θέλει να φτάσει στη μεγάλη επιτυχία και να προετοιμάζεται για την επόμενη μεγάλη πρόκληση που θα προκύψει για τον σύλλογο στους «4».

Προβάδισμα για να βρεθούν εκεί έχουν επίσης οι Φιορεντίνα και Σεβίλλη, με τους «βιόλα» να πετυχαίνουν το εκτός έδρας γκολ για το τελικό 1-1 στο φινάλε της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Ντιναμό Κιέβου, ενώ οι Ανδαλουσιανοί επικράτησαν με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, 2-1 της Ζενίτ που πλησίασε στην έκπληξη, όμως έχει «προίκα» το γκολ του Ριαζάντσεφ.

Κλαμπ Μπριζ και Ντνίπρο έμειναν στο 0-0 στο μεταξύ τους πρώτο παιχνίδι και παραμένουν όλα ανοιχτά στα 90 λεπτά που θα παίξουν απόψε.

Το πρόγραμμα (22:05):

Ντνίπρο – Κλαμπ Μπριζ

Φιορεντίνα – Ντιναμό Κιέβου

Νάπολι – Βόλφσμπουργκ

Ζενίτ - Σεβίλλη

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα