Δίνει Φαν Πέρσι για να πάρει Καβάνι!

Κώστας Ζάλιαρης
Δίνει Φαν Πέρσι για να πάρει Καβάνι!

bet365

Η φετινή χρονιά δεν θυμίζει σε τίποτα τον παλιό, καλό Φαν Πέρσι και σύμφωνα με δημοσιεύματα, στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλουν να τον αντικαταστήσουν με τον Έντινσον Καβάνι!

Όπως τονίζει σήμερα η «Daily Star», οι «κόκκινοι διάβολοι» θέλουν να προχωρήσουν στην πώληση του Ολλανδού επιθετικού, του οποίου το τρέχον συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2016.

Στην όλη ιστορία, προστίθεται πως ένας εκ των επικρατέστερων αντικαταστατών του Φαν Πέρσι στο «Ολντ Τράφορντ», είναι ο απογοητευμένος στην Παρί Σεν Ζερμέν, Έντινσον Καβάνι.

Ο Ουρουγουανός φορ είχε επεισόδιο με τον Λοράν Μπλαν στην αλλαγή που έγινε στο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στη Μαρσέιγ και το πέρασμά του από τους Πρωταθλητές Γαλλίας σε γενικότερο πλαίσιο, δεν είναι αυτό που θα ήθελε.

Το παραπάνω σενάριο, λοιπόν, δημοσιεύεται την περίοδο που ο Φαν Πέρσι είναι τραυματίας εδώ και ενάμιση μήνα, ενώ, αν υπολογίσουμε την εξαιρετική σχέση που έχει ο ποδοσφαιριστής με τον Λουίς Φαν Χάαλ και τη χαρά που έκανε για τη συνεργασία τους σε συλλογικό επίπεδο μετά την εθνική ομάδα της Ολλανδίας, φαντάζει περίεργο.

Συν τοις άλλοις, γίνεται λόγος για πρόθεση των ανθρώπων της ομάδας για την πώληση του «ιπτάμενου Ολλανδού» και όχι για την άποψη που έχει ο κόουτς του συλλόγου...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα