Επιστροφή Βιγιαφάνιες στον Παναιτωλικό

Νίκος Τσιώκος
Επιστροφή Βιγιαφάνιες στον Παναιτωλικό

bet365

Επιστροφή για τον Βιγιαφάνιες στη δράση μετά από περίπου 1,5 μήνα, αφού συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Για πρώτη φορά μετά από περίπου 1,5 μήνα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Λούκα Βιγιαφάνιες ο Μάκης Χάβος. Ο Αργεντινός ακολούθησε μεγάλο μέρος των τελευταίων προπονήσεων και ο τεχνικός του Παναιτωλικού τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το αυριανό ματς με τον Πανιώνιο (5/4 15:00) στη Νέα Σμύρνη.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Μύγας, Μορένο, Βιγιαφάνιες, Ρουσκουσέδα, Κέβιν, Κουτρομάνος, Βασιλείου, Λαζάρ, Κούσας, Φωτάκης, Μαρτίνες, Μπεχαράνο, Άλβες, Στεφανάκος, Θεοδωρίδης, Κάπελ, Μαλεζάς, Ράφαελ, Παπουτσογιαννόπουλος.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε ασκήσεις συναρμογής, τεχνικής με μπάλα, επιτάχυνσης, επιθετικής τακτικής, παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο και στατικές φάσεις. Έτσι, οι Αγρινιώτες αναζητούν ένα θετικό αποτέλεσμα στη Νέα Σμύρνη για να παραμείνουν σε τροχιά πλέι οφ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα