Με Φορτούνη στα Γιάννινα ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Με Φορτούνη στα Γιάννινα ο Ολυμπιακός

bet365

Με τον Κώστα Φορτούνη θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στα Γιάννινα για τον αγώνα με τον ΠΑΣ. Εκτός αποστολής οι γνωστοί τραυματίες και ο αδειούχος Αφελάι. Μέσα ο Φουστέρ.

Ο Κώστας Φορτούνης προπονήθηκε την Παρασκευή δείχνοντας ότι ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του και από την στιγμή που προπονήθηκε και το Σάββατο ο Βίτορ Περέιρα τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα. Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Μανιάτης, Μήτρογλου, Ελαμπντελαουί και Στρέζος που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, όπως και ο Ντουρμάζ ο οποίος προπονήθηκε για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του. Εκτός είναι και ο Αφελάι που έμεινε με άδεια στην Ολλανδία μετά τις υποχρεώσεις του με την Εθνική. Από την άλλη επέστρεψε στην αποστολή ο Φουστέρ. Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για τα Γιάννινα: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Γιαννιώτης, Σαντάνα, Μιλιβόγιεβιτς, Φορτούνης, Ντομίνγκες, Μποτία, Γιαννούλης, Σαλίνο, Φουστέρ, Μαζουάκου, Μπενίτες, Ντοσεβί, Κασάμι, Ντινγκά, Σιόβας, Διαμαντάκος και Χάρα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα