Επιβράβευση για Στιλ!

Επιβράβευση για Στιλ!

Νίκος Αθανασίου
Επιβράβευση για Στιλ!

bet365

Στον Παναθηναϊκό είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με τον Λουκ Στιλ και τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr θα τον καλέσουν για επέκταση και νέο συμβόλαιο με αυξημένες απολαβές!

Ο Παναθηναϊκός βρήκε... χρυσάφι στα γάντια του Λουκ Στιλ το περασμένο καλοκαίρι! Ο Άγγλος πορτιέρο έχει καθιερωθεί κάτω από τα δοκάρια, είναι από τους κορυφαίους του «τριφυλλιού» και η διοίκηση του συλλόγου θα τον ανταμείψει για τις εμφανίσεις του. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Στιλ θα κληθεί από τους «πρασίνους» άμεσα και θα ξεκινήσουν συζητήσεις για την επέκταση του συμβολαίου του. Αυτό, φυσικά, θα περιλαμβάνει και αυξημένες απολαβές για τον έμπειρο πορτιέρο που κάνει την διαφορά! Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές τελείωνε το καλοκαίρι του 2016 και θα ανανεωθεί τουλάχιστον μέχρι το 2017!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα