Παναθηναϊκός ΑΟ: «Στηρίζουμε την ΠΑΕ»
Θέση για τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα στην συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας, με αποκορύφωμα την επίθεση που δέχθηκε ο Βασίλης Κωνσταντίνου, πήρε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος Ηλίας Μιχαλαριάς και το Δ.Σ του ΑΟ με ανακοίνωσή του ανέφεραν πως θα είναι στο πλευρό της ΠΑΕ στην προσπάθεια που κάνει για την καταπολέμηση της εγκληματικής οργάνωσης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Με αφορμή τα τραγικά γεγονότα που έλαβαν μέρος στη συνεδρίαση της SuperLeague, ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Παναθηναϊκού Α.Ο. δηλώνουν την αμέριστη στήριξή τους στην Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός, στην προσπάθειά της για την καταπολέμηση της εγκληματικής οργάνωσης που μαστίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Είμαστε μαζί σας μέχρι τέλους, όπως και όλος ο υγιής φίλαθλος κόσμος! #bepao».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
