Με 11άδα και αλλαγές στην Τρίπολη ο ΟΦΗ
Τα προβλήματα συνεχίζονται για τον ΟΦΗ, που ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη (22/2 15:00). Η ΕΠΟ δε λέει να βγάλει τα δελτία στους νεοαποκτηθέντες, με αποτέλεσμα να μην έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν, ενώ εκτός είναι ο τιμωρημένος Μερεμπασβίλι και ο τραυματίας Μονιάκης.
Κάτι που άφησε τον Νίκο Αναστόπουλο με 14 ποδοσφαιριστές διαθέσιμους, δηλαδή μία ενδεκάδα και τις τρεις αλλαγές. Αναλυτικά, αυτοί είναι οι Λόρια, Αγριμάκης, Δαμιανάκης, Φαζός, Μακρής, Λαμπρόπουλος, Κάλαϊτζιτς, Κουτσιανικούλης, Ροβίθης, Μανιδάκης, Τζορτζ, Μπολάκης, Μαραθιανός, Περογαμβράκης.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
