Κρίσταλ Πάλας - Λίβερπουλ 1-2 (vid)

Gazzetta team
Κρίσταλ Πάλας - Λίβερπουλ 1-2 (vid)

bet365

Αν και βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο από την Κρίσταλ Πάλας, η Λίβερπουλ γύρισε το ματς με Στάριτζ-Λαλάνα και με 1-2 πέρασε στους «8» του FA Cup.

Την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα επιβεβαίωσε η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς, που χρειάστηκε να κάνει ανατροπή για να αποκλείσει εκτός έδρας την Κρίσταλ Πάλας και να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας με 1-2.

Οι οπαδοί της Πάλας σήκωσαν πανό με τη φωτογραφία του Αλαν Πάρντιου, να πανηγυρίζει γκολ κόντρα στην Λίβερπουλ στον ημιτελικό του FA Cup του 1990 και στο 15' οι ίδιοι πανηγύρισαν έξαλλα. Ο Λέντλεϊ έκανε τη μπαλιά ο Σκρτελ δεν μπόρεσε να διώξει, ο Γκέιλ πήρε την κεφαλιά, ο Μινιολέ απέκρουσε και ο Φρέιζερ Κάμπελ από κοντά έγραψε το 1-0. Οι Reds είχαν άμεση αντίδραση και έχασαν δύο κολλητές ευκαιρίες. Στο 24' ο Σπερόνι έβγαλε δύσκολα το σουτ του Λαλάνα και στο 26' ο Κουτίνιο είδε το πρώτο του σουτ να το κόβει ο Νταν και το δεύτερο ο Σπερόνι. Στο 34' η Λίβερπουλ δικαιούται να ζητά πέναλτι για την ανατροπή του Στάριτζ από τον Σουαρέ, για να κλείσει το πρώτο μέρος με ευκαιρία των γηπεδούχων, με τον Γκέιλ να βλέπει τον Μινιολέ να κάνει εντυπωσιακή επέμβαση.

Η κατάσταση άλλαξε πολύ γρήγορα στην επανάληψη αφού η Λίβερπουλ ισοφάρισε στο 49'. Ο Αλεν βρήκε τον Χέντερσον, ο οποίος πέρασε τρομερή πάσα στον Στάριτζ και εκείνος με βολέ νίκησε τον Σπερόνι για ένα πολύ ωραίο γκολ το οποίο έφερε τους πανηγυρισμούς του Αγγλου με τον Μορένο (1-1). Η Πάλας απάντησε με ευκαιρία τέσσερα λεπτά αργότερα όταν ο Μινιολέ δεν σταμάτησε τον Γκέιλ, όμως δέχθηκε και δεύτερο γκολ στο 58'. Ο Μπαλοτέλι εκτέλεσε φάουλ-ρουκέτα λίγο έξω από την περιοχή, ο Σπερόνι απέκρουσε και ο Λαλάνα από κοντά έδωσε προβάδισμα στους Reds (1-2). Οι μεγάλες φάσεις έλειψαν από το υπόλοιπο του αγώνα με την Λίβερπουλ να διαχειρίζεται σωστά το υπέρ της σκορ και το ματς και να κάνει check in για την επόμενη φάση της ιστορικής διοργάνωσης.

Κρίσταλ Πάλας (Αλαν Πάρντιου): Σπερόνι, Χάνγκελαντ, Νταν, Κέλι (63' Γκουεντιούρα), Γουόρντ, Σουαρέ, Λέντλεϊ, Μπολάσι (72' Ζάχα), Σαμάκ (46' Πάντσεον), Κάμπελ, Γκέιλ.

Λίβερπουλ (Μπρένταν Ρότζερς): Μινιολέ, Σκρτελ, Σακό, Μορένο, Λαλάνα, Αλεν, Χέντερσον, Κουτίνιο (79' Λόβρεν), Τσαν, Στάριτζ (78' Λάμπερτ), Μάρκοβιτς (46' Μπαλοτέλι).

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα