«Δανεικός στον Λεβαδειακό ο Πουλίδο»

Γιάννης Γεωργόπουλος
«Δανεικός στον Λεβαδειακό ο Πουλίδο»

bet365

Δημοσιεύματα από το Μεξικό αναφέρουν πως ο Άλαν Πουλίδο υπέγραψε ήδη τετραετές συμβόλαιο στον Ολυμπιακό, ωστόσο θα παραχωρηθεί δανεικός στον Λεβαδειακό!

Ο ρεπόρτερ του Azteca Deporte, Ομάρ Σερόν ο οποίος φέρεται να βρίσκεται κοντά στο περιβάλλον στον Άλαν Πουλίδο ισχυρίζεται πως ο 24χρονος άσος έχει ήδη υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό. Ο Μεξικανός δημοσιογράφος τονίζει πως το συγκεκριμένο σίριαλ ολοκληρώνεται θετικά για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Μάλιστα πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα σημειώνοντας πως υπάρχει ήδη συμφωνία προκειμένου ο Ολυμπιακός να παραχωρήσει τον Πουλίδο μέχρι το τέλος της σεζόν στον Λεβαδειακό για να πάρει χρόνο συμμετοχής. Παράλληλα υπάρχουν πληροφορίες πως ο παίκτης είναι ήδη στην Ελλάδα. Άλλωστε ο Μεξικανός εδώ και περίπου έξι μήνες βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω της κόντρας του με την Τίγκρες. Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν από την απόφαση του CAS, η οποία αναμένεται ακόμη και αύριο! Διαβάστε ΕΔΩ τι υποστήριξε ο ίδιος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα