Χωρίς προβλήματα με Καλλονή

Χωρίς προβλήματα με Καλλονή

Νίκος Αθανασίου
Χωρίς προβλήματα με Καλλονή

bet365

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την Καλλονή, χωρίς προβλήματα της τελευταίας στιγμής για τον Γιάννη Αναστασίου.

Το απόγευμα της Παρασκευής, ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τις προπονήσεις του για την αναμέτρηση κόντρα στην Καλλονή. Ο Γιάννης Αναστασίου δεν αντιμετώπισε πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, εκτός από τα... γνωστά με τους Κουτρουμπή, Νίνη και Μπούι.
Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια μια άσκηση πέντε εναντίον δυο, ακολούθως ασκήσεις τακτικής, ενώ ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα.

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Χουχούμης, Μέντες, Ζέκα, Λαγός, Πράνιτς, Δώνης, Ντίνας, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Μπεργκ, Καρέλης και Κλωναρίδης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα