Αναστασίου: «Μάθημα το σημερινό ματς»

Αναστασίου: «Μάθημα το σημερινό ματς»

Gazzetta team
Αναστασίου: «Μάθημα το σημερινό ματς»

bet365

Ο Γιάννης Αναστασίου τόνισε πως το σημερινό ματς αποτελεί μάθημα για τον Παναθηναϊκό και ότι οι παίκτες του είχαν σωστή συμπεριφορά και μπορούσαν σημειώσουν κι άλλα τέρματα, αν ήταν πιο σοβαροί.

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και την εικόνα των παικτών του εμφανίστηκε ο Γιάννης Αναστασίου στις πρώτες του δηλώσεις μετά το ματς στην κάμερα της Nova. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού έκανε λόγο για σωστή συμπεριφορά, ενώ τόνισε πως το σημερινό παιχνίδι αποτελεί μάθημα για το «τριφύλλι» και ότι θα έμπαιναν περισσότερα γκολ αν οι «πράσινοι» ήταν πιο σοβαροί.

«Σίγουρα αποτελεί ένα μάθημα αυτό το ματς να κερδίζουμε και με 1-0. Θα πάρουμε κι άλλα μαθήματα στη συνέχεια. Τα παιδιά είχαν σωστή συμπεριφορά και οι αντίπαλοί μας δεν δημιούργησαν ούτε μια ευκαιρία. Αν ήμασταν λίγο πιο σοβαροί, θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κι άλλα γκολ. Το θετικό για μας είναι πως είναι το τέταρτο σερί παιχνίδι στο οποίο δεν δεχόμαστε γκολ», ήταν τα λόγια του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα