ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός 0-0 (vid)

Νίκος Αθανασίου
ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός 0-0 (vid)

bet365

Το part2 του ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός ήταν εκπληκτικό! Μεγάλες φάσεις και για τις δύο ομάδες, ευκαιρίες για να πάρουν την νίκη, αλλά το γκολ δεν ήρθε (0-0) και οι «πράσινοι» έχασαν έδαφος στην μάχη του τίτλου!

Έτσι ξεκίνησαν την... Κυριακή!

Για ακόμη ένα παιχνίδι το τελευταίο διάστημα, ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε χωρίς τον Μάρκους Μπεργκ, καθώς ο Σουηδός δεν είναι απολύτως έτοιμος από την ίωση που τον ταλαιπωρούσε!

Από κει και πέρα, ο Στιλ ξεκίνησε κάτω από τα δοκάρια, αριστερό μπακ ο Χουχούμης, δεξί ο Μπούρμπος και ο Τριανταφυλλόπουλος με τον Ταυλαρίδη που έκανε ντεμπούτο, στο κέντρο της άμυνας! Λαγός, Ζέκα και Μπούι στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τους Ντίνα και Ατζαγκούν πίσω από τον Καρέλη στο 4-3-2-1 του Αναστασίου.

Όσον αφορά τον ΠΑΣ Γιάννινα, οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με τον Βελλίδη στην εστία, αριστερό μπακ τον Ναδάλες, δεξί τον Στρούνα και τον Τζημόπουλο με τον Μιχαήλ στα στόπερ. Τσουκαλάς και Χαρίσης τα αμυντικά χαφ, σε ελεύθερο ρόλο ο Τσάβες. Αριστερό «φτερό» ο Κοροβέσης, δεξί ο Ακόστα και στην κορυφή του 4-2-3-1 του Πετράκη ο Ίλιτς.

Παρωδία 26 λεπτών!

Ποιος Τσάβες και ποιος Καρέλης; Πρωταγωνιστές σε όσο παιχνίδι έγινε την Κυριακή δεν ήταν οι παίκτες των δύο ομάδων αλλά η ομίχλη που σκέπασε τα πάντα! Ο Αρετόπουλος διέκοψε για πρώτη φορά το ματς στο 15'. Μετά από περίπου μία ώρα και αφού είχε καθαρίσει-προσωρινά-η ατμόσφαιρα, οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν για περίπου οκτώ λεπτά. Νέα διακοπή, επανέναρξη για τρία ακόμη και τέλος! Σε αυτά τα 26' επί της ουσίας δεν είχαμε ποδόσφαιρο και η αλήθεια είναι πως ο ρέφερι της συνάντησης το... παρατράβηξε!

Αν υπάρχει κάτι στο αγωνιστικό κομμάτι που κρατάμε από τον... αγώνα της Κυριακής αυτό είναι μια εκτέλεση φάουλ του Τσάβες που απόκρουσε λανθασμένα ο Στιλ, με τον Άγγλο πορτιέρο στην συνέχεια να «βγάζει» την προσπάθεια του Τσουκαλά!

Μια... ανάσα από το γκολ!

Πάμε τώρα και στα... σημερινά! Με το ματς να ξεκινά στο 40' και τον Αρετόπουλο να δείχνει 14 έξτρα λεπτά, ο Παναθηναϊκός ήταν εκείνος που πήρε την κατοχή, είχε την πρωτοβουλία και την μεγάλη φάση στο 45'+8'. Ο Χουχούμης γύρισε από αριστερά, ο Καρέλης ξέφυγε από το προσωπικό μαρκάρισμα, όμως, ο Ατζαγκούν δεν πρόλαβε πάνω στην γραμμή απλά να ακουμπήσει την μπάλα και να την στείλει στο πλεκτό.

Όλο το υπόλοιπο του πρώτου μέρους ήταν αυτό ακριβώς. Ο δραστήριος Παναθηναϊκός και η μεγάλη στιγμή στις «καθυστερήσεις». Εξάλλου, μόλις οι ποδοσφαιριστές πρόλαβαν να ζεσταθούν, έπρεπε να μπουν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Μοιραίος ο Καρέλης!

Η εικόνα στην επανάληψη άλλαξε. Ειδικά μετά την είσοδο του Μάρκους Μπεργκ και την αλλαγή του συστήματος σε 4-4-2 από τον Αναστασίου. Ο ΠΑΣ πίεσε πιο ψηλά, οι «πράσινοι» έχασαν το κέντρο και δεν μπορούσαν να αλλάξουν ούτε δεύτερη πάσα για να βγουν σωστά από την περιοχή τους Μέχρι και το 80' το παιχνίδι κυλούσε... σβηστά προς το 0-0. Η είσοδος του Κλωναρίδη και τα ρίσκα που πήρε ο Παναθηναϊκός έφεραν άλλο παιχνίδι. Ένα ροντέο κανονικό, στο οποίο κανείς δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στο πλεκτό!

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν τρεις τεράστιες ευκαιρίες με τον Νίκο Καρέλη(84', 87' και 92') οι γηπεδούχοι με τους Ακόστα και Τσουκαλά(85', 88') και κάπως έτσι το 0-0 παρέμεινε μέχρι το φινάλε που ήταν συγκλονιστικό!

MAN OF THE MATCH: Χάρης Χαρίσης. Ο νεαρός μέσος του ΠΑΣ ήταν εξαιρετικός. «Αναχαίτισε» αρκετές από τις επιθέσεις του Παναθηναϊκού, άνοιγε σωστά το παιχνίδι όταν οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας και πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Θα ήταν ο Νίκος Καρέλης αν κατάφερνε να αξιοποιήσει μία από τις τέσσερις μεγάλες ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν. Δεν το έκανε, όμως, και σε αυτή την θέση δικαιωματικά βρίσκεται ο Κάρλος Ζέκα. Αν είχαν και άλλη την αγωνιστικότητα του Πορτογάλου αρχηγού, ο Παναθηναϊκός δεν θα «γκέλαρε» και στους Ζωσιμάδες.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ουασίμ Μπούι. Ο Ολλανδός μέσος ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Δεν βοήθησε ανασταλτικά, δεν έκανε το παραμικρό δημιουργικά και ήταν ο χειρότερος της ομάδας του. Προκαλεί απορία το γιατί ο Γιάννης Αναστασίου τον άφησε στο γήπεδο μέχρι και το 83'.

Η ΓΚΑΦΑ: Μόνο στην Ελλάδα, μόνο η Σούπερ Λιγκ θα μπορούσε να ορίσει παιχνίδι στα Γιάννενα το βράδυ της Κυριακής και μάλιστα σε μία περίοδο, όπου οι καιρικές συνθήκες είναι οι χειρότερες δυνατές! Ο Παναθηναϊκός φώναζε την προηγούμενη εβδομάδα, η διοργανώτρια αρχή δεν έκανε αποδεκτό το αίτημα για αλλαγή ώρας και η ομίχλη είπε να «τιμωρήσει» την έλλειψη λογικής! Κάπως, έτσι, η αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός ολοκληρώθηκε σε δύο... τεύχη! Κυριακή το πρώτο, Δευτέρα το επόμενο...

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Με εξαίρεση το ότι δεν διέκοψε νωρίτερα την παρωδία της Κυριακής, ο Αρετόπουλος δεν είχε κάποιο λάθος και δεν επηρέασε σε καμία στιγμή την εξέλιξη της αναμέτρησης.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Ο Παναθηναϊκός ήθελε πάση θυσία το «τρίποντο», το έψαξε στο τελευταίο δεκάλεπτο αλλά και πάλι δεν έστειλε την μπάλα στο πλεκτό. Οι «πράσινοι» έχασαν έδαφος στο κυνήγι της κορυφής και πλέον βρίσκονται στο -7 από τον ΠΑΟΚ και το -6 από τον Ολυμπιακό. Όπως στην Τρίπολη και την Ξάνθη έτσι και στα Γιάννενα η ομάδα του Αναστασίου παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων!

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης, Στρούνα, Ναδάλες, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Κοροβέσης, Χαρίσης, Τσάβες, Τσουκαλάς, Ακόστα (90' Γιάκος), Ίλιτς (80' Μανιάς)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Χουχούμης, Λαγός, Ζέκα, Μπούι (85' Κλωναρίδης), Ντίνας (57' Μπεργκ), Ατζαγκούν (71' Δώνης), Καρέλης

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟΥΣ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα