Ολυμπιακός: O Ντιγκάρ, οι άλλοι κι η... διάψευση

Ολυμπιακός: O Ντιγκάρ, οι άλλοι κι η... διάψευση

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ολυμπιακός: O Ντιγκάρ, οι άλλοι κι η... διάψευση

bet365

Λίγο πριν ανοίξει η μεταγραφική χειμερινή περίοδος το gazzetta.gr εστιάζει στα πρόσωπα που γράφονται για την ενίσχυση του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών - όπως είναι, εξάλλου, γνωστό εδώ και μέρες.

Αρχικός στόχος του Μίτσελ είναι να καλύψει το κενό του Ερίκ Αμπιντάλ, που αποσύρθηκε από τη δράση. Αυτή τη στιγμή το ενδιαφέρον έχει πέσει πάνω στον Ντιγκάρ. Ο παίκτης μένει ελεύθερος από τη Νις το ερχόμενο καλοκαίρι και έτσι η ομάδα του δεν θα αξιώσει πολλά χρήματα για να τον παραχωρήσει. Από την άλλη, ο 28χρονος άσος μπορεί να παίξει τόσο ως χαφ (είναι κι η φυσική του θέση) όσο κι ως στόπερ. Ο Ρικάρντο Κόστα θεωρείται κλεισμένος, με τη διοίκηση να ψάχνει το κάτω παραπάνω και αυτό πιστεύει ότι θα το βρει στο πρόσωπο του Ρολάντο. Για τον κεντρικό αμυντικό της Γιουβέντους ενδιαφέρεται κι η Γιουβέντους, η οποία φέρεται να μην βρίσκει «χρυσή τομή» με τους «δράκους».

Όσον αφορά στον Τόμας Ροσίτσκι, έχουμε γράψει ουκ ολίγες φορές ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει τον σπουδαίο Τσέχο στο ερυθρόλευκο ρόστερ και αν είναι ήταν μόνο στο χέρι του, η μεταγραφή θα είχε κλείσει. Ο 34χρονος επέστρεψε στο βασικό σχήμα της ομάδας του στη νίκη με 2-1 επί της ΚΠΡ, σκοράροντας μάλιστα. Έμεινε εκτός στο ματς με τη Γουέστ Χαμ και τώρα με τη Σαουθάμπτον, στο Νησί γράφουν ότι θα είναι στην αποστολή.

Για τη θέση των χαφ, έχει γραφτεί το όνομα του Ρικάρντο Κουαρέσμα, του Νιάνγκ που λογικά θα συνεχίσει στην Ουντινέζε ενώ ο Μπάστος είναι μία από τις τελευταίες προτάσεις που έχει πέσει στο τραπέζι. Όσον αφορά στον Μπεν Αρφά, η απομάκρυνση του Πάρντιου μπορεί να λειτουργήσει θετικά για τον Γάλλο, που έχει ειδοποιηθεί στις 2/1 να είναι πίσω στην ομάδα. Παράλληλα, ο Κάμπελ ίσως να δοθεί δανεικός για έξι μήνες από τον Αρσέν Βενγκέρ και αν συμβεί αυτό, δεν αποκλείεται από τον Ολυμπιακό να γίνει κίνηση - μιας κι η συνταγή είναι και δοκιμασμένη και πετυχημένη.

Αναφορικά με τα δημοσιεύματα που ήθελαν τους πρωταθλητές να ενδιαφέρονται για τους Αρτσέμπι και Ταχτσίδη, ήρθε διάψευση. Για τον μεν Έλληνα άσο δεν τίθεται θέμα από τη στιγμή που ο ίδιος δεν θέλει να επιστρέψει στην χώρα μας. Όσο για τον Αρτσέμπι, το οικονομικό βάζει... χειρόφρενο σε πιθανή επιθυμία. Για τον εν λόγω παίκτη, η Σάντερλαντ δίνει περίπου 5.000.000 ευρώ, οπότε καταλαβαίνετε ότι εδώ πρόκειται για μια δύσκολη περίπτωση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα