Προχωράει του Χαλκιαδάκη για Ολυμπιακό

Δημήτρης Τομαράς
Προχωράει του Χαλκιαδάκη για Ολυμπιακό

bet365

Ο Εργοτέλης επιβεβαιώνει το ερυθρόλευκο ενδιαφέρον και τις επαφές με Ολυμπιακό για τον Χαλκιαδάκη. Για επικείμενο deal κάνει λόγο η πλευρά του παίκτη.

Όλα δείχνουν πως ο Ολυμπιακός προχωράει την υπόθεση του Χαλκιαδάκη όχι όμως για τον Iανουάριο, αλλά κατά πάσα πιθανότητα για το καλοκαίρι. Από μεριάς των Κρητικών επιβεβαιώνεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον και συζητήσεις με τους ιθύνοντες των Πειραιωτών για τον νεαρό παίκτη αλλά σε καμία των περιπτώσεων δεν γίνεται λόγος για συμφωνία. Αυτό είναι κάτι που θα κριθεί τις προσεχείς ημέρες.

Η πλευρά του παίκτη από την άλλη αναφέρει πως είναι πολύ κοντά στην επίτευξη του deal. Διαρρέει επίσης πως σε δύο ημέρες όλα θα κλείσουν θετικά. Εξάλλου μόνο τυχαία δεν είναι η παρουσία του Βραζιλιάνου ατζέντη των Χαλκιαδάκη και Μπαμ Μπαμ, Τόνι Ντι Αλμέιδα, στο Ηράκλειο. Από το Gazzetta.gr είχατε ενημερωθεί από χθες για τα δεδομένα της υπόθεσης.

Για τον Μπρούνο Χαλκιαδάκη υπήρχε μέχρι πρότινος η προοπτική του Κατάρ με μία αρκετά καλή προσφορά για τον Εργοτέλη. Άλλωστε την Δευτέρα στην ομάδα του Εργοτέλη επικρατεί ένας μίνι... αναβρασμός καθότι πρέπει να ξεκαθαριστεί το θέμα του προπονητή αλλά και το τι θα συμβεί ενόψει Γενάρη. Ο Ολυμπιακός από την άλλη δεν επιβεβαιώνει τίποτα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα