Τάσεις φυγής από Λέτο

Τάσεις φυγής από Λέτο

Gazzetta team
Τάσεις φυγής από Λέτο

bet365

Πιέσεις στην διοίκηση της Κατάνια για να μείνει ελεύθερος ασκεί ο Λέτο, που είναι ξενερωμένος από την πορεία της ομάδας.

Από το κακό στο χειρότερο πάει η Κατάνια, η οποία μετά και την νέα ήττα που γνώρισε χτες, βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη. Αυτό, μαζί και με τον χρόνο συμμετοχής που έχει στον σύλλογο, έχει φέρει την έντονη δυσαρέσκεια του Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος ήδη ασκεί πιέσεις για να μείνει ελεύθερος. Ο Αργεντινός δεν μπορεί να συμβιβαστεί πως θα παλεύει για την παραμονή σε Β' κατηγορία, πόσω μάλλον όταν δεν είναι και βασικός.

Όπως τονίζει η εφημερίδα «GoalNews», πάντως, παρά τα... μηνύματα που έχει στείλει προς τον Παναθηναϊκό, κάνοντας ξακάθαρη την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ελλάδα, αυτή τη στιγμή μοιάζει πολύ δύσκολο να υπάρξει θέμα, αφού προτεραιότητα των Κυπελλούχων Ελλάδος είναι η ενίσχυση στην άμυνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα