Πλατανιάς - ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

Νίκος Τσιώκος
Πλατανιάς - ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

bet365

Πλατανιάς και ΠΑΣ Γιάννινα είχαν... από ένα ημίχρονο, αλλά κανείς δεν κατάφερε να πετύχει γκολ, με την ισοπαλία να αποτελεί λογικό επακόλουθο. Δοκάρι για τους Χανιώτες ο Tσουράκης στο πρώτο ημίχρονο.

Έτσι ξεκίνησαν

Με 4-2-3-1 παρέταξαν τις ομάδες τους στον αγωνιστικό χώρο οι δύο προπονητές. Για τον Πλατανιά ο Ολιμπά ήταν κάτω από τα δοκάρια, ο Κουλιμπαλί δεξιά στην άμυνα, ο Δημήτρης αριστερά και οι Μπανανά, Ιτούα στα στόπερ. Αμυντικά χαφ οι Τετέ, Αγκιλέρα και μπροστά τους οι Τσουράκης, Μενδρινός, Ζιλβάν Γκόμες. Στην κορυφή ο Ναζλίδης.

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Βελλίδης πήρε θέση κάτω από τα γκολπόστ, με τον Στρούνα να καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας, τον Μιχαήλ το αριστερό και τους Μπέριο, Τζημόπουλο να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στα χαφ οι Λίλα, Τσουκαλάς και μπροστά τους οι Χαρίσης, Τσάβες, Ακόστα. Μοναδικός προωθημένος ο Ίλιτς.

Κατοχή και φάσεις ο Πλατανιάς

Ο Πλατανιάς πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου των Περιβολίων, είχε την κατοχή της μπάλας και τις φάσεις για να πετύχει ένα γκολ. Στο 12' οι Βελλίδης, Λίλα πρόλαβαν τους Κουλιμπαλί και Τετέ, αντίστοιχα, που προσπάθησαν να πιάσουν την κεφαλιά, ενώ στο 22' οι Χανιώτες είχαν την καλύτερη στιγμή στο πρώτο μέρος.

Ο Τσουράκης επιχείρησε το μακρινό σουτ αρκετά έξω από την περιοχή, με την μπάλα να σταματάει στο δεξί δοκάρι του Βελλίδη, ο οποίος είδε αυτό του Αγκιλέρα δύο λεπτά αργότερα να περνάει λίγο πάνω από την εστία του.

Μια κεφαλιά του Ναζλίδη στο 38' έφυγε άουτ, ενώ το μόνο που είχε να δείξει ο ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο ήταν η φάση του Ακόστα στο 45', όταν μπήκε στην περιοχή και έκανε το σουτ από δεξιά, με τον Ολιμπά να αποκρούει και να παραχωρεί κόρνερ.

Ανώτερος ο ΠΑΣ, ίδιο σκηνικό

Με αυτόν τον τρόπο, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες δίχως σκορ και στην επανάληψη ο ΠΑΣ ήταν ανώτερος, όμως το σκηνικό ήταν ίδιο, καθώς οι φάσεις ήταν και πάλι λίγες.

Τα σουτ των Τσάβες (62'), Γιάκου (64') δε βρήκαν στόχο, ενώ παρά την πίεση ο «Άγιαξ» δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Ολιμπά. Το ματς έληξε με δύο σουτ των Τσουράκη, Μπανανά στο 80' και στο 84', αντίστοιχα, και τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 και να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας.

Man of the match: Ο Τσουράκης θα μπορούσε να είναι ο καλύτερος του αγώνα, αν ευστοχούσε στο δοκάρι και σε 1-2 περιπτώσεις ακόμα.

Αδύναμος κρίκος: Κακό ποιοτικά το ματς, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Στο ύψος του: Ο λίγος κόσμος που παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες βρέθηκε στις κερκίδες για να παρακολουθήσει ένα παιχνίδι, που δεν είχε να προσφέρει και πολλά.

Η γκάφα: Δεν υπάρχει κάποια φάση που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως γκάφα.

Το στραγάλι: Ελάχιστα λάθη από τον Κομίνη με τους βοηθούς του, με τον Πλατανιά να φωνάζει για ένα φάουλ που δε δόθηκε στο δεύτερο μέρος λίγο έξω από την περιοχή.

Το ταμείο του Gazzetta: Ματς που θα περάσει στην ιστορία. Λίγα πράγματα από τις δύο ομάδες, που είχαν από ένα ημίχρονο, με τον Πλατανιά να έχει και δοκάρι. Το 0-0 ήταν αναμενόμενο, έτσι όπως κύλησε το παιχνίδι για να μοριαστούν οι Χανιώτες και ο ΠΑΣ Γιάννινα τον βαθμό της ισοπαλίας.

Συνθέσεις ομάδων

Πλατανιάς (Γιάννης Χριστόπουλος): Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Ιτούα, Δημήτρης, Τετέ (74' Μαχαμάτ), Αγκιλέρα, Μενδρινός, Τσουράκης, Ζιλβάν Γκόμες (84' Φιγκέιρα), Ναζλίδης (67' Τόρες).

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ (75' Ναδάλες), Χαρίσης (55' Γιάκος), Μπέριος, Στρούνα, Λίλα, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς, Τσάβες, Ακόστα, Ίλιτς (46' Σαπαλίδης).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα