Ατρόμητος ενάντια στον ρατσισμό (pic)

Ατρόμητος ενάντια στον ρατσισμό (pic)

Μάκης Σταθάτος
Ατρόμητος ενάντια στον ρατσισμό (pic)

bet365

Αφιερωμένο στον αγώνα κατά του ρατσισμού ήταν το επίσημο πρόγραμμα της αναμέτρησης Ατρόμητος-Πανθρακικός, με ένα εξαιρετικό εξώφυλλο.

Πριν από μερικές μέρες ο Ατρόμητος συμμετείχε στο διεθνές συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, συμπλέοντας με την FARE (Football Against Racism in Europe) για την αντιμετώπιση των διακρίσεων και του ρατσισμού στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, στο οποίο το gazzetta.gr ήταν χορηγός επικοινωνίας.

Η ομάδα του Περιστερίου αφιέρωσε το εξώφυλλο της αναμέτρησης του Κυπέλλου με τον Πανθρακικό, στον αγώνα ενάντια στον ρατσισμό με τον τίτλο «NO TO RACISM» και τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες των παικτών του Ατρομήτου να στέλνουν το δικό τους μήνυμα. Στο σαλόνι του match programme υπάρχει δισέλιδο αφιέρωμα από το συνέδριο που έγινε στην Αθήνα όπου την ΠΑΕ Ατρόμητος, εκπροσώπησε η Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος, Κάτια Κοξένογλου.

Δείτε το εξώφυλλο

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα