Λεβάντε - Ράγιο Βαγιεκάνο 0-2

Gazzetta team
Λεβάντε - Ράγιο Βαγιεκάνο 0-2

bet365

Μία ομάδα μόνος του και πάλι ο Μπαπτιστάο, με δύο δικά του τέρματα η Ράγιο επικράτησε στην έδρα της Λεβάντε με 2-0 και... ζευγάρωσε τις νίκες της στο πρωτάθλημα.

Την δεύτερη νίκη της στην σεζόν, πανηγύρισε η Ράγιο Βαγιεκάνο, που πέρασε από την έδρα της Λεβάντε με 2-0 με απόλυτο πρωταγωνιστή και πάλι τον Μπαπτιστάο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, για 2ο σερί παιχνίδι πέτυχε δύο τέρματα και πήρε ουσιαστικά την ομάδα του από το χέρι, χαρίζοντάς της ένα ακόμα τρίποντο! Μάλιστα, αυτή τη φορά φρόντισε να βάλει τέλος από νωρίς στο παιχνίδι, αφού μόλις στο 11' έδωσε το προβάδισμα στην Βαγιεκάνο, ενώ 1 λεπτό μετά την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, έγραψε το τελικό 2-0.

Η άμυνα της Λεβάντε είχε καταρρεύσει και θα μπορούσε να έχει δεχτεί κι άλλα τερματα, όμως τελικά την... γλύτωσε, με τους φιλοξενούμενους να ρίχνουν τον ρυθμό και να κάνουν εξοικονόμηση δυνάμεων, χωρίς να ρισκάρουν τα κεκτημένα. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι έχασαν ακόμα και πέναλτι, με τον Μπουένο να μην ευστοχεί από την άσπρη βούλα, κάτι που όμως, δεν επηρέασε την αναμέτρηση.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα