ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ – Ντιναμό Μινσκ 0-0

Gazzetta team
ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ – Ντιναμό Μινσκ 0-0

bet365

Η Ντιναμό Μινσκ κατάφερε να πάρει τον βαθμό από την ΜΠΑΤΕ στο Μπόρισοβ, καθώς έφυγε με το 0-0 από την «Μπορίσοβ Αρένα».

Μετά τις συντριβές από Σαχτσιόρ και ΠΑΟΚ η Ντιναμό Μινσκ ήταν βελτιωμένη στο Μπορίσοβ και κατάφερε με την ισοπαλία 0-0 απέναντι στην ΜΠΑΤΕ. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, όμως οι φιλοξενούμενοι άντεξαν στην πίεση και μετά το 20' κατάφεραν να ισορροπήσουν. Μάλιστα, μέχρι εκείνο το σημείο η καλύτερη ευκαιρία χάθηκε για την Ντιναμό με τον Στάσεβιτς στο 8'. Η ομίχλη και η βροχή δυσκόλεψε πολύ τους παίκτες, με αποτέλεσμα το θέαμα στη συνέχεια να μην είναι καλό.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε και πάλι με ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με τον Ουντότζι, ενώ στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές. Κλασική, όμως, ευκαιρία παρά την πίεση δεν είχαμε μέχρι το τέλος, με το 0-0 να παραμένει.

ΜΠΑΤΕ (Αλεξάντρ Γιερμακόβιτς): Τσέρνικ, Μλαντένοβιτς, Φιλιπένκο, Παλιάκοβ, Χαγκούς (82' Αλέχνοβιτς), Αλεκσίεβιτς, Βολόντκο, Λιχτάροβιτς (61' Καρνίτσκι), Γκόρντεϊτσουκ, Ροτζιόνοβ, Μπαγκά (46' Σίγκνεβιτς)

Ντιναμό Μινσκ (Ουλαζντίμιρ Ζουράβελ): Ιγκνατόβιτς, Βερετσίλο, Κοντσεβόι, Μπανγκουρά, Πολίτεβιτς, Μόλος, Ουντότζι (67' Φιγκερέδο), Σίμοβιτς, Νίκολιτς, Στάσεβιτς, Αντάμοβιτς (81' Ρασάντκιν)

 

Τελευταία Νέα