Επίσημα στην Τραμπζονσπόρ ο Αβραάμ! (pics)

Επίσημα στην Τραμπζονσπόρ ο Αβραάμ! (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Επίσημα στην Τραμπζονσπόρ ο Αβραάμ! (pics)

bet365

Παίκτης της Τραμπζονσπόρ και τυπικά με ελεύθερη μεταγραφή από τον Ολυμπιακό είναι πια ο Αβραάμ Παπαδόπουλος! Τι συμβόλαιο θα έχει.

Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα ήταν θέμα χρόνου να ανακοινωθεί η μεταγραφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου στην Τραμπζονσπόρ. Έτσι και έγινε. Το βράδυ της Δευτέρας οι Τούρκοι ανακοίνωσαν πως έκλεισαν τον διεθνή στόπερ με ελεύθερη μεταγραφή από τον Ολυμπιακό. Το συμβόλαιό του θα είναι μονοετούς διάρκειας και σύμφωνα με τις τουρκικές πηγές θα αμείβεται με 1.2 εκατ. ευρώ ενώ θα πάρει και μία προκαταβολή της τάξεως των 5.000 ευρώ. Στο ποσό των 5.000 ευρώ θα περιλαμβάνονται και κάποιας μορφής μπόνους συμμετοχών και όχι μόνο. Ο Παπαδόπουλος που μετέβη την Δευτέρα στην Τραπεζούντα για να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο θα έχει ξανά ως συμπαίκτη τον Καρλ Μεντζανί.

* Στην Τουρκία η μεταγραφή του Αβραάμ έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση και προβάλλεται παντού με video και ειδικά αφιερώματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα