Ανακοινώθηκε ο Χολέμπας από τη Ρόμα για 1,5 εκατ. (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Ανακοινώθηκε ο Χολέμπας από τη Ρόμα για 1,5 εκατ. (pic)

bet365

Ο Χοσέ Χολέμπας υπέγραψε για ένα εκατομμύριο ευρώ συμβόλαιό με την Ρόμα και ανακοινώθηκε από την ομάδα. Είχε ζητήσει να φύγει από τον Ολυμπιακό από τον περασμένο Ιούνιο.

Οι Ρωμαίοι προχώρησαν μετά τον αγώνα με την Φιορεντίνα στην γνωστοποίηση του deal με τον Χολέμπας για το ποσό του 1 εκατ. ευρώ (συν 500.000 ευρώ ακόμα ως μπόνους για επίτευξη στόχων). Ο Χοσέ Χολέμπας υπέγραψε το συμβόλαιό του, που τον κρατάει στην Ρόμα έως το 2017 και πιο συγκεκριμένα στις 30 Ιουνίου. Ο διεθνής μπακ που θα βρει στην ομάδα τους Τοροσίδη και Μανωλά είδε από τις κερκίδες το παιχνίδι της νέας του ομάδας με την Φιορεντίνα.

Στα του... παρασκηνίου της μεταγραφής του ο Χολέμπας που ουσιαστικά ήταν... φευγάτος από πέρυσι από τον Ολυμπιακό θέλοντας να πάρει μεταγραφή, είχε ζητήσει από τον προηγούμενο Ιούνιο να φύγει από τον σύλλογο. Κάποιες φορές μάλιστα είχε επικαλεστεί διάφορα προβλήματα ενώ δεν έκανε και καθόλου καλή προετοιμασία φέτος. Έδειχνε επίσης να έχει το μυαλό του αλλού και ειδικότερα στον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Εκτός των άλλων ο Μίτσελ με τον τρόπο του είχε δείξει πως δεν ήταν ό,τι καλύτερο για εκείνον το να μείνει ο Χολέμπας στον σύλλογο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα