Επαφές και στην Ιταλία για Μανωλά!

Δημήτρης Τομαράς
Επαφές και στην Ιταλία για Μανωλά!

bet365

Για τελικές διαπραγματεύσεις επί ιταλικού εδάφους για την μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στην Γιουβέντους κάνουν λόγο στην γειτονική μας χώρα! Στο... κόλπο και η Ρόμα και η Νάπολι!

Πιο συγκεκριμένα στην Ιταλία τονίζεται πως ο Μανωλάς μαζί με τον εκπρόσωπό του, τον Μίνο Ραϊόλα αλλά και τον πρόεδρο του Ολυμπιακού ταξίδεψαν για το αεροδρόμιο Fiumicino και από εκεί στην Ρώμη, προκειμένου να κάνουν τις σχετικές και... τελικές διαπραγματεύσεις με την διοίκηση της Γιουβέντους για την μεταγραφή του. Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση της πληροφορίας αυτής από τους ερυθρόλευκους.

Επίσης δεν είναι τόσο απλό και εύκολο ο ισχυρός άνδρας των ερυθρόλευκων να έκανε ένα τέτοιο ταξίδι λόγω των υποχρεώσεών του ενώ ούτε χρειαζόταν και η παρουσία του παίκτη για τέτοιες συζητήσεις. Υπήρξε πάντως η φημολογία πως το ταξίδι αυτό θα γινόταν από τον Γιάννη Βρέντζο. Πάντως η διαφορά των δύο πλευρών στο οικονομικό καλά κρατεί. Οι Γιουβεντίνοι ξεκινούν από τα 6 - 7 εκατ. ευρώ για να φτάσουν στα 10 (μάξιμουμ) ενώ ο Ολυμπιακός ζητά 12 - 15 εκατ. ευρώ.

Είναι δεδομένο ωστόσο πως από την στιγμή που ο ιταλικός σύλλογος ψάχνεται τόσο για τον παίκτη έχουν ήδη γίνει οι πρώτες συζητήσεις. Επίσης ρεπορτάζ από την Ρώμη όπως αυτό του Asromalive υποστηρίζουν πως θα υπάρξουν συζητήσεις και με την ομάδα της Ρόμα, που φέρεται να έχει μπει δυναμικά στην διεκδίκηση του παίκτη. Ακόμα γίνεται μνεία και στη Νάπολι. Η πειραϊκή ΠΑΕ γενικότερα δεν έχει πάρει θέση για το θέμα Μανωλά τις τελευταίες ημέρες, όμως είναι σίγουρο πως θα το πράξει όταν και εφόσον εκείνη το κρίνει σκόπιμο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα