Ανακοίνωσε Εντζεγκουέλε ο Παναιτωλικός!

Gazzetta team
Ανακοίνωσε Εντζεγκουέλε ο Παναιτωλικός!

bet365

Σε έναν παλιό γνώριμο αποφάσισαν στον Παναιτωλικό να εμπιστευτούν την άμυνα τους. Μετά από 2 χρόνια ο Γουίλιαμ Εντζεγκουέλε επέστρεψε στο Αγρίνιο για τον επόμενο χρόνο!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ και οι πρώτες δηλώσεις του παίκτη με την επιστροφή του στο Αγρίνιο έχουν ως εξής: «Ο Ουίλιαμ Ετζενγκέλε υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με τον Παναιτωλικό.

Ο 27χρονος αμυντικός έχει αγωνιστεί στην ομάδα μας δύο σεζόν από το 2010 έως το 2012. Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε:
«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που γυρίζω σε μια πόλη που αγαπώ. Παρότι έλειψα δύο χρόνια, δεν ξέχασα τους ανθρώπους της ομάδας και τον κόσμο που γνωρίζω ότι με αγαπάει. Είμαι ευτυχής που ξαναβλέπω γνώριμα πρόσωπα και είμαι ανυπόμονος να πιάσω δουλειά και να φορέσω τη φανέλα του Παναιτωλικού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα