Πήρε Σαπαλίδη ο ΠΑΣ Γιάννινα

Φώτης Καρακούσης
Πήρε Σαπαλίδη ο ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Την απόκτηση του 24χρονου επιθετικού Σταμάτη Σαπαλίδη για τα επόμενα δύο χρόνια, ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Από την στιγμή που δεν κατάφερε να πάρει άδεια από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι αναγκασμένος να ρίξει το βάρος σε νέα παιδιά, είτε αυτά έρχονται ως μεταγραφές, είτε από τις ακαδημίες. Στην πρώτη περίπτωση ανήκει ο Σταμάτης Σαπαλίδης, ο 24χρονος επιθετικός του οποίου την απόκτηση για τα επόμενα δύο χρόνια ανακοίνωσαν οι Γιαννιώτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Σταμάτη Σαπαλίδη για τα επόμενα δυο χρόνια».

«Υπόσχομαι να δουλέψω σκληρά για να τους δικαιώσω»

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Σταμάτης Σαπαλίδης δήλωσε στο pasgiannina.gr: «Έρχομαι σε μια ιστορική ομάδα και γνωρίζω πολύ καλά τις απαιτήσεις που έχει ο κόσμος της. Ευχαριστώ τον πρόεδρο κο Χριστοβασίλη και τους προπονητές μου Γιάννη Πετράκη και Γιώργο Γεωργουλόπουλο, για την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία που μου δίνουν να αγωνιστώ στο πρωτάθλημα της super league και υπόσχομαι να δουλέψω σκληρά για να τους δικαιώσω».

* Ο Σταματης Σαπαλίδης γεννήθηκε στις 05-07-1990, και αγωνίζεται στο αριστερό άκρο αλλά και στο κέντρο της επίθεσης. Την περίοδο 2012-13 ανακυρήχθηκε πρώτος σκόρερ όλων των ομίλων της Δ εθνικής πετυχαίνοντας σε 18 αγώνες 14 γκολ ενώ την επόμενη σεζόν , 2013-14, ανακυρήχθηκε πρώτος σκόρερ του 5ου ομίλου της Γ Εθνικής και δεύτερος όλων των ομίλων της κατηγορίας, πετυχαίνοντας σε 27 αγώνες που αγωνίσθηκε, 24 γκολ.

Προηγούμενες ομάδες: Περαμαικός, Εθνικός Πειραιώς, Νίκη Βόλου, Αγία Παρασκευή, ΠΑΟ Ρουφ, Τράχωνες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα