Ο Simon Kuper μπλογκάρει στο gazzetta!

Gazzetta team
Ο Simon Kuper μπλογκάρει στο gazzetta!

bet365

Ο ποδοσφαιρικός αρθρογράφος των New York Times γίνεται από σήμερα συνεργάτης του gazzetta και αναλύει το Μουντιάλ από την Βραζιλία.

Το gazzetta με μεγάλη χαρά εγκαινιάζει σήμερα την συνεργασία του για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας με έναν εκ των σημαντικότερων αθλητικών δημοσιογράφων παγκοσμίως! Από σήμερα και για τον επόμενο μήνα, καθ' όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ, το gazzetta θα δημοσιεύει κατ' αποκλειστικότητα στην Ελλάδα τη στήλη του Simon Kuper, ο οποίος βρίσκεται στην Βραζιλία και παρακολουθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Simon Kuper είναι Βρετανός δημοσιογράφος και συγγραφέας. Θεωρείται ως ένας εκ των κορυφαίων αναλυτών του ποδοσφαίρου σήμερα παγκοσμίως. Είναι ο αρθρογράφος των Financial Times για το ποδόσφαιρο. Συνεργάζεται επί σειρά ετών με τον Observer και την Guardian, και αρθογραφεί για μεγάλα δίκτυα παγκοσμίως, όπως το ESPN. Είναι ο συγγραφέας του “Football against the Enemy” και του Soccernomics, δύο best sellers βιβλίων σε Ευρώπη και Αμερική. Το πρώτο έχει βραβευτεί στην Αγγλία, ως το καλύτερο αθλητικό βιβλίο της χρονιάς. Θεωρείται η μεγαλύτερη αυθεντία στην ανθρωπολογική ανάλυση του ποδοσφαίρου.

Με σπουδές στην ανθρωπολογία και την ιστορία στην Οξφόρδη και το Χάρβαρντ, με παραστάσεις από την Ουγκάντα, στην οποία γεννήθηκε, τη Νότιο Αφρική, το Στάνφορντ, την Καλιφόρνια, το Βερολίνο, όπου έχει ζήσει και το Παρίσι, στο οποίο ζει σήμερα, ο Kuper ερευνά και αναλύει τον πολιτισμό του ποδοσφαίρου. Και συγχρόνως με επιρροές από – κυρίως Ολλανδούς – σημαντικούς προπονητές έχει φτάσει να μελετά, να κατανοεί και να αναλύει τις τακτικές και τις στρατηγικές του ποδοσφαίρου όσο καλά όσο ένας καταξιωμένος προπονητής.

Στην προσπάθειά του να σας προσφέρει την πληρέστερη κάλυψη του Μουντιάλ, το gazzetta συνεργάζεται ήδη κατ' αποκλειστικότητα με τα μεγαλύτερα διεθνή τηλεοπτικά πρακτορεία, για να σας προσφέρει εικόνα και ήχο από τη Βραζιλία. Με καθημερινές ανταποκρίσεις των τριών απεσταλμένων του, το gazzetta είναι το μόνο website που παράγει καθημερινά τέτοιο πλήθος videos από τη Βραζιλία, που σας βάζουν στο κλίμα της Εθνικής ομάδας και του Μουντιάλ. Και με τη συνεργασία αυτή με έναν εκ των κορυφαίων αναλυτών ποδοσφαίρου παγκοσμίως, το gazzetta ολοκληρώνει την αρτιότερη αρθρογραφία για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Μείνετε συντονισμένοι, διότι ακολουθούν κι άλλες μουντιαλικές εκπλήξεις!

Διαβάστε ΕΔΩ το πρώτο blog του Σάιμον Κούπερ!

 

Τελευταία Νέα