Πήρε Σικέιρα η Ατλέτικο

Πήρε Σικέιρα η Ατλέτικο

bet365

Οι Ροχιμπλάνκος αγόρασαν τον 28χρονο Βραζιλιάνο αριστερό μπακ, Γκιλιέρμε Σικέιρα, κάτι που σημαίνει ότι ο Φιλίπε Λουίς αποχωρεί για την Τσέλσι.

Εδώ και μέρες η Ατλέτικο είχε ειδοποιήσει τον Φιλίπε Λουίς να αποφασίσει εάν θα ανανεώσει ή θα προτιμήσει να πωληθεί. Τελικά η κίνηση των Ροχιμπλάνκος να αποκτήσουν για τα αριστερά της άμυνας τους τον Γκιλιέρμε Σικέιρα δείχνει ότι ο πρώτος θα ακολουθήσει πολύ σύντομα τη διαδρομή του Ντιέγκο Κόστα προς το Λονδίνο και την Τσέλσι.

Οι πρωταθλητές Ισπανίας θα πληρώσουν 10 εκατ. ευρώ στη Γρανάδα για τον 28χρονο Σικέιρα, ο οποίος έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις ως δανεικός στη Μπενφίκα και έτσι κέρδισε τη μεταγραφή. Ο Βραζιλιάνος μπακ θα γίνει κάτοικος «Βιθέντε Καλδερόν» για την επόμενη τετραετία. Το μόνο που απομένει είναι να δούμε και την επικείμενη αποχώρηση του Φιλίπε Λουίς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα