Ουντινέζε - Σαμπντόρια 3-3

Ουντινέζε - Σαμπντόρια 3-3

bet365

Με τον Ντι Νατάλε να κάνει χατ-τρικ στο τελευταίο ίως ματς της καριέρας του, Ουντινέζε και Σαμπντόρια αναδείχθηκαν ισόπαλες (3-3) στο «Φρίουλι».

Πριν μήνες ο Αντόνιο Ντι Νατάλε είχε δηλώσει πως στο τέλος της σεζόν θα αποσυρθεί από την δράση. Από τότε δεν έχει κάνει κάποια άλλη δήλωση για το θέμα, με τους ανθρώπους της Ουντινέζε να προσπαθούν όλο αυτό το διάστημα να τον πείσουν να συνεχίσει. Αν το κατάφεραν ή όχι θα φανεί τις προσεχείς ημέρες αλλά σε περίπτωση που ο Ντι Νατάλε έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι, έφυγε με χατ-τρικ (θα μπορούσε να σκοράρει και... πέντε φορές με τις ευκαιρίες που είχε) και με (συνολικά) 193 γκολ στη Serie A! Δεν έφυγε και νικητής, όμως, καθώς η Σαμπντόρια πήρε την ισοπαλία (3-3) στο «Φρίουλι», σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Απαλλαγμένες από το άγχος οι δύο ομάδες, είχαν την ευκαιρία να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και από το ξεκίνημα ήταν ορεξάτες και οι δύο. Οι Μπλουτσερκιάτι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ (0-1) στο 10' με την κεφαλιά του Οκάκα μετά την σέντρα του Γκαμπιαντίνι αλλά στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Ντι Νατάλε. Στο 26' ο αρχηγός της Ουντινέζε ισοφάρισε (1-1) το 3ο φετινό γκολ με φάουλ (μόνο οι Πίρλο και Μπαλοτέλι περισσότερα φέτος) και... ανάγκασε τον Φραντσέσκο Γκουιντολίν να του γυαλίσει τα παπούτσια και στο 32' ο 36χρονος άσος έκανε και το 2-1, μετά το γύρισμα του Περέιρα, για το γκολ Νο192 στη Serie A! Πριν το τέλος του πρώτου μέρους ο Ντι Νατάλε θα μπορούσε να σκοράρει ξανά αλλά η μπάλα πήγε οπουδήποτε αλλού (δοκάρι, άουτ ή στα χέρια του Φιορίλο) στις προσπάθειές του.

Στο δεύτερο μέρος, πάντως, ήταν η σειρά της Σαμπντόρια να ανατρέψει το σκορ και το έκανε μέσα σε δύο λεπτά. Στο 53' ο Οκάκα έβγαλε σε θέση βολής τον Εντερ και αυτός έκανε το 2-2, για να ακολουθήσει νέα ασίστ του Οκάκα στο 55' για το 2-3 από τον Σοριάνο, που πέρασε και τον Μπρκιτς. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση, είχαν ευκαιρίες με τον Ντι Νατάλε και τελικά αυτός ήταν που ισοφάρισε στο 88', κάνοντας χατ-τρικ, νικώντας τον Φιορίλο στο τετ α τετ (3-3).

 

SERIE A Τελευταία Νέα