Πουλίδο και μεταγραφές αποκάλυψε ο Μαρινάκης! (vid)

Πουλίδο και μεταγραφές αποκάλυψε ο Μαρινάκης! (vid)

Gazzetta team
Πουλίδο και μεταγραφές αποκάλυψε ο Μαρινάκης! (vid)

bet365

Ο Μαρινάκης αποκάλυψε ότι ο Πουλίδο έχει υπογράψει στον Ολυμπιακό και πως απομένουν να ρυθμιστούν γραφειοκρατικά ζητήματα που υπάρχουν στο Μεξικό, ενώ προανήγγειλε τέσσερις σπουδαίες μεταγραφές.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «RealFM» για την υποψηφιότητα του στις δημοτικές εκλογές του Πειραιά, με τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον μεταγραφικό σχεδιασμό των «ερυθρολεύκων», υπογραμμίζοντας πως η ομάδα του βρίσκεται κοντά σε δυο νεαρούς Έλληνες διεθνείς, ενώ αποκάλυψε και επαφές με τρεις παίκτες, που θα κάνουν αίσθηση.

Για την περίπτωση του Πάπε Ντιόπ, υπογράμμισε πως δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα, ενώ υπογράμμισε πως ο Χαβιέρ Σαβιόλα θα παραμείνει στον Ολυμπιακό και τη νέα αγωνιστική σεζόν. Επίσης, αναφέρθηκε στα θέματα της βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στη δήλωσή του μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, περί «ήθους» τονίζοντας πως είχε ανακαλέσει και πως τα επόμενα χρόνια φρόντισε να μη γίνει το παραμικρό στο «Γ. Καραϊσκάκης», διορθώνοντας τα λάθη που είχαν γίνει παλιότερα.

Αναλυτικά

Για τη δήλωση "διδάξαμε ήθος": «Είχαμε πάρα πολύ ένταση μετά το παιχνίδι, ήταν ένα λάθος που το παραδέχθηκα την επόμενη μέρα και το καταδίκασα. Αυτό που έχει σημασία είναι πως δεν έχει ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο και πως πρέπει να διορθώνεις και να καταδικάζεις τα λάθη. Στην Τούμπα, αυτή την κτηνωδία που έγινε πριν ένα μήνα δεν είδα ούτε να την καταδικάζουν, ούτε να παίρνουν μέτρα. Το ζητούμενο αυτό είναι. Ότι πρέπει να παρθούν μέτρα».

Για τον ημιτελικό κυπέλλου στην Τούμπα: «Στην Τούμπα, αυτή την κτηνωδία που έγινε πριν ένα μήνα δεν είδα ούτε να την καταδικάζουν, ούτε να παίρνουν μέτρα. Το ζητούμενο αυτό είναι. Ότι πρέπει να παρθούν μέτρα».

Για το θέμα της βίας στα γήπεδα: «Νομίζω πως αυτό που πρέπει να γίνει είναι να βρεθούν λύσεις από μέσα. Δηλαδή, αν δείτε τι έγινε στην Τούμπα, τι έγινε στη Λεωφόρο, θα δείτε πως πολλά μπορούσαν να κάνουν οι πρόεδροι και οι ιδιοκτήτες των ομάδων αυτών αλλά δεν το έχουν πράξει. Όταν αποφασίσουν να το πράξουν και το κάνουν, τότε θα κάτσουμε στο ίδιο τραπέζι».

Για το ενδεχόμενο να γίνουν πιο αυστηρές οι ποινές για τις ομάδες: «Δεν έχουμε κανένα θέμα με το να γίνουν πιο αυστηρές οι ποινές. Έχει σημασία όμως και το τι γήπεδο έχεις, πως συμπεριφέρεσαι στους οπαδούς, πόσο συχνά τους βλέπεις, τι τους λες. Δεν είναι κάτι που βλέπεις ξαφνικά».

Για την πολιτική στις μεταγραφές του Ολυμπιακού: «Η πολιτική δεν αλλάζει. Αυτό που έχουμε να πούμε είναι το εξής. Ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί με τέσσερις πάρα πολύ καλούς παίκτες. Επίσης, στον Ολυμπιακό έρχονται σύντομα δυο Ελληνόπουλα. Πρόκειται για δυο πολύ ταλαντούχους νέους που τους θέλουμε κοντά μας. Ελπίζουμε στο τέλος της επόμενης εβδομάδας να τελειώσει το θέμα».

Για το θέμα του Πουλίδο: «Ο Πουλίδο έχει υπογράψει στον Ολυμπιακό και περιμένουμε να τελειώσουν κάποια γραφειοκρατικά στο Μεξικό. Περιμένουμε ενημέρωση από τους δικηγόρους μας, δεν είναι και οι πιο γρήγοροι άνθρωποι στον κόσμο στο Μεξικό».

Για την περίπτωση Ντιοπ: «Τον Ντιοπ τον παρακολουθούμε δυο χρόνια, έχουμε κάνει μια πρόταση. Θα πρέπει όμως κι αυτός να δεχθεί τους όρους μας».

Για το αν θα μείνει ο Σαβιόλα: «Ο Σαβιόλα μένει».

Για την ονοματολογία που ξεκινά από τον Σαμαρά και σταματά στον Ροναλντίνιο: «Υπάρχουν 3-4 πάρα πολύ καλοί παίκτες. Υπάρχουν πολύ καλοί παίκτες που οι ειδικοί του ποδοσφαίρου τους ξέρουν και τους παρακολουθούν και υπάρχουν και πολύ καλοί παίκτες που είναι γνωστοί στο ευρύ κοινό, αλλά είναι μεγάλοι σε ηλικία. Δεν θέλω να μπω σε ονόματα, είναι λεπτό το θέμα. Οι 3 παίκτες που διεκδικεί ο Ολυμπιακός είναι πάρα πολύ καλοί κι ελπίζουμε μετά τον τελικό του Champions League να έχουμε εξελίξεις».

Για τη διαιτησία: «Εγώ είχα κάνει μια πρόταση την τελευταία φορά στη Super League. Είχα προτείνει να έρθουν μόνιμα στην Ελλάδα δυο αρχιδιαιτητές από το εξωτερικό που να έχουν εμπειρία και καλό όνομα, οι οποίοι και θα ορίζουν και θα ελέγχουν τους παρατηρητές της διαιτησίας. Εμείς θέλουμε η ελληνική διαιτησία είναι να πάει πιο ψηλά, να οργανωθεί και να βλέπουμε λιγότερα λάθη στα γήπεδα. Ο Ολυμπιακός με την ομάδα που έχει, θέλει μια αντίστοιχα καλή διαιτησία στα γήπεδα».

Για τους αντιπάλους του Ολυμπιακού: «Εγώ θέλω την ΑΕΚ όπως και τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ πιο δυνατούς για τον απλούστατο λόγο. Όταν αυτές οι ομάδες είναι δυνατές και ανταγωνιστικές ο Ολυμπιακός θα γίνει πιο δυνατός στην Ευρώπη. Θέλουμε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Θέλουμε την ΑΕΚ τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ πιο δυνατούς».

Για την απόφασή του να ασχοληθεί με την πολιτική από το πόστο του δημοτικού συμβούλου: «Εμείς έχουμε φτάσει στο σημείο, με τις παραγωγικές τάξεις, να απολογούμαστε γιατί θέλουμε να βοηθήσουμε στην τοπική αυτοδιοίκηση. Ακόμη και στην πολιτική ένας άνθρωπος ο οποίος έχει πετύχει γιατί να μην ασχοληθεί; Αλλά όσον αφορά τον Βαγγέλη Μαρινάκη, έχει όνομα και επίθετο γιατί δεν με λένε ούτε Μπερλουσκόνι ούτε τίποτα. Είμαι ο Βαγγέλης Μαρινάκης από τον Πειραιά που έχω γεννηθεί, έχω περπατήσει, έχω μεγαλώσει, έχω δουλέψει σκληρά μέσα στον Πειραιά, τον αγαπάω τον Πειραιά και θέλω να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση, να προσφέρω. Δεν έχει κάτι να μου δώσει ο δήμος του Πειραιά. Ούτε θα μου ναυλώσει κανένα βαπόρι σε ψηλότερο νούμερο, ούτε θα μου επισκευάσει κάποιο βαπόρι στον Πειραιά χαμηλότερα, ούτε θα μας δώσει κι ένα πρωτάθλημα στην αγαπημένη μας ομάδα. Ολα αυτά είναι αυτονόητα και πρέπει οπωσδήποτε ο κόσμος να το καταλάβει».

Γιατί δεν μπήκε ο ίδιος μπροστά στον συνδυασμό: «Ξέρετε πόσες προτάσεις έχει δεχθεί μέχρι σήμερα η κ. Ειρήνη Νταϊφά για να συμμετέχει στον συνδυασμό του κ. Μιχαλολιάκου; Ή ο Πέτρος Κόκκαλης ή εγώ σ' αυτούς τους συνδυασμούς; Δηλαδή αυτοί οι κύριοι που μας κατηγορούν σήμερα, κατηγορούν τον κ. Μώραλη, αν κατεβαίναμε δημοτικοί σύμβουλοι μαζί τους θα έλεγαν όχι;

Βρήκαμε έναν άνθρωπο με τον οποίο έχουμε δουλέψει χρόνια, τον ξέρουμε, τον έχουμε δοκιμάσει, είναι ένα τίμιο παιδί, τεχνοκράτης, πολύ εργατικός, είναι δοκιμασμένος στα δύσκολα. Έχει πετύχει, έχει όλο το χρόνο και τη διάθεση να την αφιερώσει στον δήμο του Πειραιά και επειδή εμείς σαν στρατιώτες σε αυτή την προσπάθεια είμαστε δίπλα του μας κατηγορούν. Νομίζω ότι δεν έχει καμία λογική. Επίσης είναι και το μήνυμα που στέλνεις όταν κατεβαίνεις σαν απλός στρατιώτης ότι βάζουμε το εγώ κάτω από το εμείς. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Αναφερόμενος στο σχέδιο που έχει συγκροτήσει ο συνδυασμός του Γιάννη Μώραλη «Πειραιάς Νικητής» για την επόμενη ημέρα του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε: «Τις τελευταίες 30 ημέρες άνθρωποι από όλες τις παραγωγικές τάξεις, από τον χώρο των τεχνών, των επιστημών, κάτσαμε κάτω, δουλέψαμε σκληρά, μέρα-νύχτα και φτιάξαμε ένα πρόγραμμα το οποίο δεν θέλαμε να είναι ελκυστικό για να χαϊδέψει τα αυτιά των πολιτών στον Πειραιά. Θέλαμε να είναι ένα πρακτικό πρόγραμμα το οποίο μπορεί να δώσει άμεσες λύσεις και να ξεκινήσει το έργο. Αυτό είναι το ζητούμενο. Οχι τα λόγια τα έργα...».

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Πειραιά αναφέρθηκε μετά από ερώτηση ακροατή και στην επίθεση που δέχεται ο συνδυασμός «Πειραιάς Νικητής» από τον συνυποψήφιο δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδ. Δρίτσα. «Ο κ. Δρίτσας πολύ φοβάμαι ότι τραβάει λάθος διαχωριστικές γραμμές. Του προτείνουμε να συντονίσει το βήμα του και τη σκέψη του με τον δήμο του Πειραιά και τα μεγάλα προβλήματά του. Οι καταγγελίες του κ. Δρίτσα έχουν τόση δόση αλήθειας, όση και η δήλωσή του ότι ο Μίκης Θεοδωράκης τον στηρίζει. Σας θυμίζω ότι χθες ο κ. Δρίτσας αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη και να αποδεχθεί το ψέμα του. Το ίδιο θα κάνει και με μας. Εμείς αύριο στον δήμο Πειραιά τον θέλουμε δίπλα μας για το καλό του Πειραιά και όχι απέναντί μας».

Ακούστε το ηχητικό

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα