Τέλος στο Βραδυποριακός - Ταλαιπωριακός!

Τέλος στο Βραδυποριακός - Ταλαιπωριακός!

Δημήτρης Τομαράς
Τέλος στο Βραδυποριακός - Ταλαιπωριακός!

bet365

Ένα ματς που διεξαγόταν επί σειρά ετών ρίχνει την... αυλαία του. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα γίνει φέτος το Βραδυποριακός - Ταλαιπωριακός!

Με βάση νεότερη ενημέρωση οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού που συγκροτούν κυρίως την ομάδα του Βραδυποριακού έπειτα από σχετική απόφαση του Συνδέσμου Βετεράνων της ομάδας αποφάσισαν να μην μετάσχουν στο ιστορικό ματς με τους παλιούς άσους του Ταλαιπωριακού, δηλαδή της Προοδευτικής. Οι ερυθρόλευκοι παλαίμαχοι για πολύ συγκεκριμένους λόγους που έχουν να κάνουν και με την αποδοχή του φίλαθλου κοινού (σ.σ. το παιχνίδι δεν το... αγκάλιαζε όσο έπρεπε ο κόσμος) και της παλαιότητας του θεσμού καθώς και άλλων σημαντικών παραμέτρων που έχουν να κάνουν με ζητήματα συμπεριφοράς και λογικής κάποιων πραγμάτων έκριναν σκόπιμο να μην ξανακατέβουν σε τέτοιο ματς, οπότε εκτός απροόπτου η φετινή αναμέτρηση της Μεγάλης Παρασκευής δεν μπορεί να γίνει πράξη.

Μάλιστα έχει διαρρεύσει πως την ερχόμενη Δευτέρα ο Σύνδεσμος Βετεράνων του Ολυμπιακού θα εκφράσει επισήμως τις θέσεις του για το εν λόγω παιχνίδι με σχετική ανακοίνωσή του. Το ματς Βραδυποριακός - Ταλαιπωριακός διεξαγόταν ανελλιπώς από το 1961 κάθε Μεγάλη Παρασκευή, με μια διακοπή το 1967 λόγω συγκυριακής απαγόρευσης, μιας και συνέπεσε με την επικράτηση της δικτατορίας στις 21 Απριλίου 1967. Γίνεται πάντα στο γήπεδο της Προοδευτικής, στη Νίκαια Πειραιά, εκτός από το 1968 που φιλοξενήθηκε στο γήπεδο Νεάπολης, του Ιωνικού, επειδή στο γήπεδο Νικαίας γίνονταν έργα. Αγωνίζονταν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού (Βραδύποροι) και της Προοδευτικής (Ταλαίπωροι), ενισχυμένοι κάποιες φορές και από παλιούς παίκτες άλλων σωματείων.

Κυρίως όμως ήταν Βετεράνοι Ολυμπιακού vs Βετεράνων Προοδευτικής. Όλα δείχνουν λοιπόν πως το ματς αυτό δεν θα γίνει φέτος αλλά ούτε και στα επόμενα χρόνια, εκτός και εάν αλλάξει κάτι δραματικά και δραστικά μέσα στα επόμενα 24ωρα. Οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού προσανατολίζονται να μεταφέρουν ένα μεγάλο μέρος της δράσης τους στο Καραϊσκάκη, διοργανώνοντας άλλα μεγάλα ματς. Όπως εκείνο με τους παλαιμάχους του Εθνικού που θα γίνει για πρώτη φορά στην ιστορία, όπως σας έχει ενημερώσει προ ημερών το Gazzetta.gr αλλά και διάφορους άλλους αγώνες εντός αλλά και εκτός Αττικής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα