Μίτσελ: «Όπως με ΟΦΗ έτσι και με Γιουνάιτεντ» (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Μίτσελ: «Όπως με ΟΦΗ έτσι και με Γιουνάιτεντ» (vid)

bet365

Στις δυσκολίες που συνάντησε ο Ολυμπιακός στον αγώνα με τον ΟΦΗ και στο γεγονός πως θέλει να δει την ίδια εικόνα από τους παίκτες του και κόντρα στην Γιουνάιτεντ στάθηκε ο Μίτσελ.

Ο Ισπανός τόνισε στην συνέντευξη Τύπου πως «θα μου άρεσε να δω την ομάδα μου να έχει την ίδια συγκέντρωση, το ίδιο πάθος και κέφι που είχαμε σήμερα και στο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εμείς αντιμετωπίζουμε όλα τα ματς με την ίδια σοβαρότητα και μπορούμε να έχουμε καλή απόδοση και στον αγώνα της Τρίτης για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ξέραμε τις δυσκολίες που υπήρχαν και παίξαμε σε υψηλό επίπεδο. Δώσαμε την αίσθηση ότι πετύχαμε μια εύκολη νίκη, αλλά πρέπει να λάβουμε υπόψιν ότι παίζαμε σε μια δύσκολη έδρα, που καμιά δεν μπορεί να κερδίσει εύκολα. Δεν ήταν μία τόσο εύκολη νίκη. Είχαμε συντριπτική υπεροχή στην κατοχή της μπάλας και αυτό είχαμε πει ότι πρέπει να πετύχουμε. Ξέραμε ότι ο ΟΦΗ στηρίζει το παιχνίδι του στην κατοχή της μπάλας και θέλαμε να αποκτήσουμε εμείς τον έλεγχο. Το καταφέραμε και πετύχαμε μια σημαντική νίκη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα