Υπέγραψε στην ΑΕΚ ο Κολοβέτσιος!

Γιώργος Τσακίρης
Υπέγραψε στην ΑΕΚ ο Κολοβέτσιος!

bet365

Ο 22χρονος στόπερ του ΠΑΣ Γιάννινα αποτελεί νέο μέλος της Ενωσης αφού πριν λίγα λεπτά ολοκληρώθηκε και τυπικά η απόκτησή του, deal 3 ετών!

Μετά τις περιπτώσεις των Μάνταλου και Φαγέ που άπαντες γνωρίζουν ότι αποτελούν μέλη του ρόστερ της ΑΕΚ (και θα την ενισχύσουν από την επόμενη αγωνιστική περίοδο) ήταν η σειρά του Δημήτρη Κολοβέτσιου να περάσει από τα γραφεία της ΑΕΚ και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Κιτρινόμαυρους.

Οπως έγινε γνωστό από μέσο που ασχολείται με το ρεπορτάζ της ομάδας του ΠΑΣ (passports.gr) ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός ταξίδεψε στην Αθήνα προκειμένου να συναντήσει και να προχωρήσει το deal με την ΑΕΚ αφού είχε αποφασίσει να αποδεχτεί την πρόταση που του είχε γίνει. Το gazzetta.gr γνωρίζει πως οι υπογραφές έχουν ήδη μπει από τις δυο πλευρές για συμβόλαιο συνεργασίας τριετούς διάρκειας με τον ποδοσφαιριστή να αποτελεί και τυπικά μέλος του «κιτρινόμαυρου» ρόστερ από το καλοκαίρι του 2014 και έπειτα.

Οσον αφορά στο οικονομικό κομμάτι της μεταγραφής και πόσα χρήματα χρειάστηκε να δαπανήσει η ΑΕΚ για να κάνει δικό της τον Κολοβέτσιο θα πρέπει να γίνει γνωστό πως η Ενωση θα καταβάλει τις 250.000 ευρώ που προβλέπει η ρήτρα του αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Βέβαια σ' αυτό το σημείο πρέπει να τονιστεί πως από την ΑΕΚ δεν επέλεξαν να πάνε απλά και νομικά να κλείσουν τον παίκτη πληρώνοντας τη ρήτρα του και όλα έγιναν μέσω επικοινωνίας με την διοίκησης της ομάδας των Ιωαννίνων που γνώριζε τα πάντα για την υπόθεση και την επιθυμία των ιθυνόντων της Ενωσης να αποκτήσουν τον Ελληνα αμυντικό. Γι' αυτό άλλωστε και ο Κολοβέτσιος θα συνεχίσει να αγωνίζεται έως το τέλος της σεζόν με την φανέλα του ΠΑΣ.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα