«Δεν φεύγουν Μάτα και Λουίζ»

«Δεν φεύγουν Μάτα και Λουίζ»

Δημήτρης Βέργος
«Δεν φεύγουν Μάτα και Λουίζ»

bet365

Ο τεχνικός της Τσέλσι, Ζοσέ Μουρίνιο ξεκαθάρισε πως υπολογίζει τόσο τον Χουάν Μάτα όσο και τον Νταβίντ Λουίζ ενόψει της νέας σεζόν.

Αμφότεροι έχουν συνδεθεί με την έξοδο από το Στάμφορντ Μπριτζ, τη στιγμή που μπήκαν ως ανταλλάγματα για την πρόταση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Γουέιν Ρούνεϊ.

Από την αρχή της φετινής καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου τα σενάρια τόσο για τον Μάτα όσο και για τον Λουίζ ήταν έντονα με τις φήμες να θέλανε τον Μουρίνιο να μην τους υπολογίζει παρά την καλή σεζόν που πραγματοποίησαν πέρυσι.

Ωστόσο, ο Πορτογάλος τεχνικός σε δηλώσεις του ήταν ξεκάθαρος πως τόσο ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, όσο και ο Βραζιλιάνος αμυντικός είναι δύο βασικότατα στελέχη του ρόστερ και τα όσα γράφονται δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα.

«Δεν πρόκειται να επικοινωνήσω μαζί τους βασιζόμενος σε ειδήσεις οι οποίες δεν είναι αληθείς. Το γνωρίζουν ότι αυτά τα νέα δεν είναι αληθή από τη στιγμή που εγώ τους έχω πει ότι τους υπολογίζω. Πως μπορεί αυτό να αλλάξει εξ αιτίας μιας είδησης που βγήκε», αναρωτήθηκε ο Μουρίνιο.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα