Mία... κρυφή ελπίδα για Αμαλφιτανό

Mία... κρυφή ελπίδα για Αμαλφιτανό

Gazzetta team
Mία... κρυφή ελπίδα για Αμαλφιτανό

bet365

O Μοργκάν Αμαλφιτανό έχει τελειώσει οριστικά και αμετάκλητα για τον Ολυμπιακό ή μήπως όχι; Αν και οι πρωταθλητές έχουν αποσυρθεί από την διεκδίκηση του Γάλλου άσου υπάρχει μία πιθανότητα να ασχοληθούν ξανά μαζί του. Αναμονή για Ραφίκ Τζιμπούρ. Συνεχίζεται η αναζήτηση για δεκάρι, πολύ καλό αμυντικό χαφ και φορ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΖΕΕΦΕΛΝΤ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Πληροφορίες από την Γαλλία κάνουν λόγο για πιθανή νέα ενασχόληση του Ολυμπιακού με τον Αμαλφιτανό. Για να συμβεί βέβαια αυτό θα πρέπει να αλλάξει στάση και λογική η Μαρσέιγ και να κατεβάσει τις απαιτήσεις της στα ερυθρόλευκα δεδομένα, κάτι που τουλάχιστον έως τώρα δεν γινόταν. Κατά τα άλλα οι Πειραιώτες έχουν βάλει... πλώρη για άλλες περιπτώσεις για την θέση του Αμαλφιτανό ενώ περιμένουν να δουν και το θα συμβεί με τον Ραφίκ Τζιμπούρ που είναι ακόμα σε άδεια και όλα δείχνουν αποχώρηση, όμως μέχρι να τελειώσουν όλα κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος.

Ακόμα και έτσι στο Λιμάνι εξακολουθούν να... ψάχνονται για τα καλά στην διεθνή αγορά και για δεκάρι και για φορ αλλά και για έναν πολύ ποιοτικό αμυντικό χαφ. Οι Γιάννης Βρέντζος, Πιέρ Ισά, Κριστιάν Καρεμπέ και Μίτσελ είναι σε διαρκή ανοιχτή γραμμή και δεν αποκλείεται είτε οι επόμενες ώρες είτε οι επόμενες μέρες να είναι σημαντικές για την επόμενη μεταγραφή των πρωταθλητών. Πρέπει δε να σημειωθεί πως ο Αμαλφιτανό ήταν ένας παίκτης που ήθελαν πολύ οι νταμπλούχοι Ελλάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα