Δεν ωφελεί η κόντρα με την ΟΥΕΦΑ

Δεν ωφελεί η κόντρα με την ΟΥΕΦΑ

Δεν ωφελεί η κόντρα με την ΟΥΕΦΑ

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την αχρείαστη κόντρα του Παναθηναϊκού με την UEFA, που μόνο κερδισμένο δεν μπορεί να τον βγάλει.

Μετά και την απόφαση της ΟΥΕΦΑ να μην πάρει άδεια ο Παναθηναϊκός για να παίξει στην Ευρώπη, αυτό που έβγαλαν προς τα έξω οι «πράσινοι» ήταν η οργή προς την ΕΠΟ και ότι θα προσφύγουν στο CAS. Για την ΕΠΟ είναι γνωστά τα συμφέροντα, που παίζει και δεν θα διαφωνήσω. Εξάλλου ο πρόεδρός της Σαρρής είχε διαρρεύσει εδώ και καιρό, ότι δεν έχει νόημα η συνάντηση Αλαφούζου με τον Τραβέρσο και την αντιμετώπισε με ειρωνεία. Από κει και πέρα, όμως, πιστεύω, ότι μετά την αρχική οργή στον Παναθηναϊκό πρέπει να το ξανασκεφτούν να το πάρουν απόφαση, ότι δεν θα παίξουν Ευρώπη και να μην πάνε στο CAS.

Το τελευταίο, που χρειάζεται τώρα ο Παναθηναϊκός είναι να ανοίξει τώρα μέτωπο και με την ΟΥΕΦΑ. Διότι αν πάει στο CAS θα πάει κόντρα στην απόφαση, που πήρε η ΟΥΕΦΑ. Και οι ομάδες που πάνε κόντρα στην ΟΥΕΦΑ , έχουν πολύ πιο αυστηρή αντιμετώπιση τα επόμενα χρόνια. Και εκτός αυτού ο Παναθηναϊκός είχε καλό όνομα στην ΟΥΕΦΑ και αυτό τον είχε βοηθήσει να πέσει στα μαλακά κάποιες φορές με επεισόδια, που είχαν γίνει σε εντός έδρας παιχνίδια.

Εκτός του ότι -κατά γενική ομολογία- μοιάζει απίθανο να δικαιωθεί ο Παναθηναϊκός στο CAS και να παίξει στην Ευρώπη , θα ανοίξει και ένα μέτωπο με την ΟΥΕΦΑ, που είναι σίγουρο , ότι θα το βρει μπροστά του. Για αυτό λέω εγώ , ότι ο Αλαφούζος και οι συνεργάτες του πρέπει σήμερα πιο ψυχρά να δουν την κατάσταση και να μην «κυνηγήσουν», άλλο μία υπόθεση, που μοιάζει χαμένη. Εξάλλου ο Παναθηναϊκός δεν κέρδισε βαθμολογικά την έξοδό του στην Ευρώπη και ούτε δείχνει έτοιμος αυτή την στιγμή να διεκδικήσει τα 5 εκ. ευρώ, που θα εισπράξει μόνο αν περάσει τους δύο πρώτους(βατούς) αντιπάλους , αλλά και τον τρίτο και πιο δύσκολο αντίπαλο στα play off του Europa League.

ΥΓ: Επικοινωνιακά το χειρίστηκαν τελείως λάθος το θέμα της ΟΥΕΦΑ και της ευρωπαϊκής άδειας στον Παναθηναϊκό .Εβγαζαν μία αισιοδοξία όλο αυτό το διάστημα, ότι τελικά ο Παναθηναϊκός θα την πάρει την άδεια να παίξει στην Ευρώπη , με αποτέλεσμα αρκετός κόσμος να αιφνιδιαστεί αρνητικά. Το αντίθετο θα ήταν το σωστό. Να λες σαν ομάδα, ότι δύσκολα θα πάρεις την άδεια για Ευρώπη και αν δεν την έπαιρνες, όπως έγινε δεν θα αιφνιδιαζόταν ο κόσμος. Αν την έπαιρνες, όμως, όλοι θα μίλαγαν για επιτυχία του Παναθηναϊκού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.