Βάζει πλώρη για Τιάγκο η Γιουνάιτεντ

Δημήτρης Βέργος
Βάζει πλώρη για Τιάγκο η Γιουνάιτεντ

bet365

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να καταθέσει επίσημη πρόταση στην Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του νέου αστεριού Τιάγκο Αλκάνταρα.

Αυτό αναφέρουν τόσο αγγλικά όσο και ισπανικά δημοσιεύματα με τους «Κόκκινους Διαβόλους» να εξετάζουν εδώ και αρκετό καιρό τον νεαρό μαέστρο της Μπαρτσελόνα και να είναι έτοιμη να σπάσουν τη ρήτρα αποδέσμευσής του που ανέρχεται στα 18 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Τιάγκο εξετάζει τις επιλογές του και όπως κάνει λόγο ο καταλανικός Τύπος βλέπει με καλό μάτι μία ενδεχόμενη μετακίνησή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Κλειδί» αποτελεί και η παρουσία του συμπατριώτη του Νταβίντ Ντε Χέα, ο οποίος μετά την κατάκτηση του τροπαίου με την Εθνική Ισπανίας κάτω των 21 ετών υπέγραψε στην μπάλα που πήρε ο Τιάγκο για το χατ-τρικ που πέτυχε τη φράση «τα λέμε στο Μάντσεστερ».

Αυτό όπως ήταν λογικό αρκούσε για να φουντώσει κι άλλο τις φήμες που θέλουν τον μεσοεπιθετικό της Μπαρτσελόνα να μετακομίζει στο Όλντ Τράφορντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα