Novileague με Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο και Μέσι

Gazzetta team
Novileague με Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο και Μέσι

bet365

Όλα τα φώτα του μεγάλου διαγωνισμού της Novibet σήμερα είναι στο ντέρμπι της Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Όλο το ενδιαφέρον στην ποδοσφαιρική Ευρώπη αυτό το Σαββατοκύριακο, συγκεντρώνεται στην La Liga όπου δεν αποκλείεται να κριθεί σε μεγάλο βαθμό ο τίτλος του πρωταθλητή, καθώς οι τέσσερις πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα παίζουν μεταξύ τους.

Το παιχνίδι βέβαια που ξεχωρίζει και βρίσκεται στο πρόγραμμα της Novileague είναι αυτό της Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ το άλλο είναι της Ρεάλ Μαδρίτης με την Σεβίλλη.

Ξεκινά από σήμερα στη νέα Novileague

Στην αναμέτρηση του Καμπ Νου, οι Καταλανοί μετά την ήττα έκπληξη από την Γρανάδα, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και πήραν την εκτός έδρας νίκη επί της Βαλένθια, με αποτέλεσμα να βρίσκονται δύο βαθμούς από την πρωτοπόρο Ατλέτικο.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τέσσερις νίκες στην πρόσφατη πεντάδα αγώνων (4-0-1), κατακτώντας μεταξύ άλλων και το Κύπελλο στην Ισπανία.

Στην άλλη πλευρά τώρα, οι «ροχιμπλάνκος» στα κρίσιμα ματς της σεζόν, δείχνει μία αστάθεια, ενώ ακόμα και αυτά στα οποία είναι το μεγάλο φαβορί, κερδίζει με πολύ άγχος. Ενδεικτικό του τελευταίου, η αναμέτρηση με την Έλτσε (1-0), όπου γλίτωσε το «κάζο» οριακά (αστόχησε σε πέναλτι η αντίπαλος). Μάλιστα, μακριά από την Μαδρίτη από τον Φεβρουάριο και μετά, πανηγύρισε μόλις ένα τρίποντο (1-2-3), σκοράροντας μετά βίας τρία γκολ.

Γράψε τη δική σου ιστορία σε έναν από τους μεγαλύτερους Cash διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

Αξίζει να σημειώσουμε πως η τελευταία φορά που η Ατλέτικο Μαδρίτης έφυγε με νίκη από τον αγωνιστικό χώρο του «Καμπ Νου» εντοπίζεται 15 χρόνια πίσω, έκτοτε μετράει 13 ήττες και 7 ισοπαλίες (σε όλες τις διοργανώσεις).

Για αυτό και εμείς θα επιλέξουμε τη νίκη της Μπαρτσελόνα με 2-0, με σκόρερ των Λιονέλ Μέσι.

Στις βαθμολογίες τώρα, ένας παίκτης είναι στην κορυφή με αυτής με το ακριβές σκορ, έχοντας 3 σωστές επιλογές, ενώ στους σκόρερ υπάρχουν πάνω από 20 άτομα με 3 σωστές προβλέψεις.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/NOVI-LEAGUE | Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ.| ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα