Γερο-Γιοβάισα: Ανάσταση!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Γερο-Γιοβάισα: Ανάσταση!

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα ξύπνησε με... χαρές και πανηγύρια για το πανεύκολο ταμείο του Σαββάτου και ετοιμάζεται να κάνει ακόμα καλύτερο το φετινό Πάσχα στο στοιχηματικό «μέτωπο»!

Καλημέρα φίλοι μου!

Τα είπαμε, το ευχηθήκαμε και έγινε! Ανάσταση! Χρόνια σας πολλά λοιπόν, υγεία, χαμόγελα κάτω από τις μάσκες και... κέρδη όπως αυτά του Μεγάλου Σαββάτου!

Σας είχα υποσχεθεί ότι θα είναι πιο άνετα τα πράγματα για το τραπέζι της Κυριακής και έκανα ό,τι μπορούσα φίλοι μου. Κι εγώ, αλλά και οι Ατλέτικο και Τσέλσι που πέρασαν τα Under 2,5 και τη νίκη με Over 1,5 στο Λονδίνο.

Και σήμερα, εκεί που θα έχει πλέον έρθει η χώνεψη από το φαγητό και θα βγαίνει ο απογευματινός καφές μαζί με το γλυκό, έχουμε και το μεγάλο ντέρμπι στο «Ολντ Τράφορντ»!

Έτσι όπως είδα την Γιουνάιτεντ απέναντι στη Ρόμα και έτσι όπως είναι η άμυνα της Λίβερπουλ αυτή τη στιγμή, με τους «κόκκινους διαβόλους» φορτσάτους και σίγουρους για τον τελικό του Europa League, η πρώτη σκέψη θα ήταν στον άσο.

Ωστόσο, φίλοι μου, μου αρέσει το πρώτο γκολ στο παιχνίδι για την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στο μεγάλο ντέρμπι....

Η Ρόμα φιλοξενείται από την Σαμπντόρια σε ακόμα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εκείνη σε μια περίοδο που η ομάδα του Φονσέκα θυμίζει... νοσοκομείο.

Μετά και την «εξάρα» στο Μάντσεστερ, η ψυχολογία είναι στο ναδίρ, οι λύσεις ελάχιστες και οι «blucerchiati» έχουν την ευκαιρία να σπάσουν το σερί που τους θέλει να μην έχουν πάρει νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια κόντρα στους Ρωμαίους... Με μια μικρή κάλυψη, μου αρέσει ο άσος με Draw no Bet...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα