Γερο-Γιοβάισα: Τα είχαμε πει για το κέρασμα!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Γερο-Γιοβάισα: Τα είχαμε πει για το κέρασμα!

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα το πανηγύρισε έξαλλα, έφαγε καλά την Τσικνοπέμπτη με το απόλυτο που έκανε τηρώντας την υπόσχεση που είχε δώσει στους αναγνώστες του Gazzetta.gr και επανέρχεται με το μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ.

Καλησπέρα καλοί μου φίλοι!

Εγώ σας το είπα κι ας μη με πίστευαν κάποιοι. Ή ας μη με πίστευαν πολλοί!

Ήθελα να σας κάνω ένα μεγάλο δώρο από την καρδιά μου γιατί σας χαίρομαι και ξέρω πως μια μπουκιά από τις μπριζόλες σας και μια γουλιά από την μπύρα σας, μου τα αφιερώσατε για το 2x2 που κάναμε ενόψει Τσικνοπέμπτης!

Να 'μαστε καλά να 'χουμε πάντα τέτοια σε γιορτινές μέρες!

Και αφού πλέον έχουμε χωνέψει όλοι και έχουμε καθαρό μυαλό και οργανισμό μετά την κατανάλωση κρεάτων, ας δούμε τι γίνεται με το σημερινό μεγάλο ντέρμπι στο Μάντσεστερ...

Δύσκολα θεωρώ ότι θα ξεφύγει αυτό το ντέρμπι από τα λίγα γκολ, δεδομένης της τεράστιας αδυναμίας που παρουσιάζει η επίθεση της Γιουνάιτεντ το τελευταίο διάστημα αλλά και του γεγονότος πως πέρα από μερικά ξεσπάσματα της Σίτι, δεν είναι ομάδα πλέον που συνηθίζει να... σκοτώνει τον αντίπαλο.

Το σενάριο του ισόπαλου πρώτου ημιχρόνου και νίκης της Σίτι στο δεύτερο μέρος κάτι μου λέει από το πρωί πάντως...

Σε ό,τι αφορά στα γκολ, ο συνδυασμός μιας νίκης της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα για το 22ο διαδοχικό θετικό αποτέλεσμα σε όλες τις διοργανώσεις μαζί με Under 3,5 τέρματα δεν δείχνει καθόλου άσχημος...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα