Novileague με Άρης-Ολυμπιακός και Ματέο Γκαρσία

Gazzetta team
Novileague με Άρης-Ολυμπιακός και Ματέο Γκαρσία

bet365

Η Novileague επιμένει ελληνικά και από την Λεωφόρο, μετακομίζει στο Κλ. Βικελίδης για την ρεβάνς του Άρη με τον Ολυμπιακό.

Ελληνικά... ψηφίζει και σήμερα η Novileague, με το... μενού, μετά το Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα να περιλαμβάνει την ρεβάνς του Άρη με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας.

Οι «κίτρινοι» θα εμφανιστούν με την ψυχολογία στα ύψη, καθώς επέστρεψαν στην 2η θέση της βαθμολογίας μετά τη νίκη επί του Ατρόμητου, μεγαλώνοντας το εντός έδρας σερί τους στους 4 αγώνες, στους οποίους μετράνε 3 νίκες και 1 ισοπαλία, κρατώντας απαραβίαστη την εστία τους.

Γράψε τη δική σου ιστορία σε έναν από τους μεγαλύτερους Cash διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

Από την πλευρά τους οι Πειραιώτες, αφού πέρασαν νικηφόρα και από τον Βόλο, παραμένουν αήττητοι εκτός Αττικής, έχοντας 7 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Στο αποψινό ματς λοιπόν, εμείς θα επιλέξουμε την ισοπαλία με 1-1 με σκόρερ τον Μπρούνο Γκάμα, ο οποίος είναι στην πρώτη θέση των σκόρερ του Άρη.

Στις βαθμολογίες τώρα, σε αυτές με το ακριβές σκορ δεν υπήρξε αλλαγή με 5 παίκτες να έχουν 4 σωστές επιλογές, ενώ ούτε σε αυτή με τους σκόρερ υπήρξαν ανακατατάξεις, καθώς μόλις 1 έχει 8 σωστές προβλέψεις.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ακόμα και σήμερα, μπορεί κάποιος να μπει στο παιχνίδι, καθώς βρισκόμαστε στην 33η από τις 100 αγωνιστές του διαγωνισμού που στο τέλος του θα μοιράσει 1.000.000 ευρώ.

Ξεκινά από σήμερα στη νέα Novileague

Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε πως υπάρχουν και τα 5 μίνι πρωταθλήματα (κάθε 20 αγωνιστικές) τα οποία δίνουν έξτρα 20.000 ευρώ για τους πρώτους στις δύο κατηγορίες και από 2.000 ευρώ στους δεύτερους.

Για τον Διαγωνισμό ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις | Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται συμμετοχή στα παίγνια

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα