Γερο-Γιοβάισα: Για τα... έξοδα της Τσικνοπέμπτης

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Γερο-Γιοβάισα: Για τα... έξοδα της Τσικνοπέμπτης

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα βρήκε ευκαιρίες για να βάλει... αλατοπίπερο στην βραδιά της Τετάρτης, με Premier League και Κύπελλο Ισπανίας!

Καλησπέρα φίλοι μου!

Μπορεί να άργησα για σήμερα, όμως, παραμονή Τσικνοπέμπτης κάτι έπρεπε να κάνουμε μήπως και καταφέρουμε να τη βγάλουμε λίγο πιο βολικά με τα έξοδα για τα κοψίδια, τα καλαμάκια και τα συναφή.

Τι ωραίες συνήθειες που έχετε βρε φίλοι μου Έλληνες εδώ... Αλλά για να μη μας καθίσει βαρύ το φαγητό, έπρεπε να φροντίσουμε από το αποψινό μας βράδυ.

Η Μπαρτσελόνα δεν έχει να σκεφτεί και πολλά έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στο Κύπελλο απέναντι στη Σεβίλλη στον επαναληπτικό του εις βάρος της 2-0 από την Ανδαλουσία. Οι «μπλαουγκράνα» παρά τα όσα συμβαίνουν εξωαγωνιστικά με την σύλληψη του Μπαρτομέου για το Barcagate, πρέπει να μπουν με το μαχαίρι στα δόντια κι έτσι ένα γκολ μέχρι το 28ο λεπτό για τους Καταλανούς δεν είναι μακρινό σενάριο...

Στο Selhurst Park η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά το 0-0 με την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» έχει μείνει πλέον στο -15 από την πρωτοπορο Σίτι αλλά γίνεται... σφαγή για την τετράδα. Η Πάλας παίζει... αποκρουστικό ποδόσφαιρο άσχετα αν είναι αποτελεσματική στην επίθεση. Δεν βλέπω να σκοράρουν και οι δύο το αποψινό βράδυ στο Λονδίνο...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα