Novileague με ντέρμπι στο Μέρσεϊσαϊντ και Σαλάχ

Gazzetta team
Novileague με ντέρμπι στο Μέρσεϊσαϊντ και Σαλάχ

bet365

Μετά το χθεσινό διάλειμμα, η Novileague επιστρέφει με το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ μεταξύ της Λίβερπουλ και της Έβερτον.

Το εντυπωσιακό 4-2 του Ολυμπιακού επί της Αϊντχόφεν και το διάλειμμα της Παρασκευής αποτελούν παρελθόν και η αγωνιστική δράση στη Novileague επιστρέφει με την 24η αγωνιστική του μεγάλου διαγωνισμού της Novibet.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει το μεγάλο και παραδοσιακό ντέρμπι της Premier League και του Μέρσεϊσαϊντ, μεταξύ της Λίβερπουλ και της Έβερτον στο «Άνφιλντ».

Ξεκίνα από σήμερα στη νέα Novileague

Από τη μία πλευρά έχουμε τους «κόκκινους» για τους οποίους η νίκη είναι μονόδρομος, καθώς προέρχονται από τις τρεις διαδοχικές ήττες, κάτι που έχει να συμβεί από το 2014 και από την άλλη έχουμε την Έβερτον που μπορεί να έχει γνωρίσει δύο ήττες μαζεμένες, αλλά μακριά από το «Γκούντισον Παρκ» παραμένει αήττητη από τον περασμένο Νοέμβριο.

Βέβαια, το τελευταίο ίσως να μην είναι αρκετό για να βάλει τέλος σε μία μακρά αρνητική παράδοση απέναντι στην συμπολίτισσα, καθώς η Λίβερπουλ παραμένει αήττητη από το 2010, και στις δύο έδρες, με το επιμέρους σερί να βρίσκεται στο 8-12-0, 35-15 τα γκολ!

Εμείς λοιπόν θα επιλέξουμε για σκορ το 1-1, το οποίο είναι συνηθισμένο στην Premier League με 27 εμφανίσεις και για σκόρερ θα πάμε με τον Μο Σαλάχ που είναι ο πρώτος σκόρερ της Λίβερπουλ με 24 τέρματα.

Όσον αφορά τις βαθμολογίες τώρα, σε αυτές με το ακριβές σκορ, μόλις 1 παίκτης βρίσκεται στην κορυφή με δύο σωστές προβλέψεις, ενώ σε αυτή με τους σκόρερ ξεπερνούν τους 10 αυτοί που είχαν 3 σωστές επιλογές.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως ακόμα και σήμερα μπορείτε να μπείτε στο παιχνίδι, καθώς οι βαθμολογίες σε «Ακριβές Σκορ» και «Σκόρερ» για τη 2η περίοδο (20 αγωνιστικές, 44.000€ εγγυημένα*) βρίσκονται πάλι στην αρχή.

Γράψε τη δική σου ιστορία σε έναν από τους μεγαλύτερους Cash διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

Συνεχίζεται, παράλληλα, η κούρσα για το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000€, που θα κερδίσει ο παίκτης ή οι παίκτες που μετά την ολοκλήρωση και των 5 περιόδων (100 αγωνιστικές) θα έχουν 35 ή περισσότερες σωστές προβλέψεις στην κατηγορία «Ακριβές Σκορ».

Για τον Διαγωνισμό ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις | Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται συμμετοχή στα παίγνια

 

Τελευταία Νέα