Total Football με Ρότσα και ντέρμπι «αιωνίων» απόψε στις 23:05

Gazzetta team
Total Football με Ρότσα και ντέρμπι «αιωνίων» απόψε στις 23:05

bet365

Ο τεχνικός που οδήγησε τον Παναθηναϊκό ως τα ημιτελικά του Champions League και έχει κατακτήσει πρωταθλήματα και Κύπελλα ως παίκτης και προπονητής είναι ο αποψινός καλεσμένος του Total Football. Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα θα σχολιάσει το ντέρμπι της Λεωφόρου και την υπόλοιπη ποδοσφαιρική επικαιρότητα του Σαββατοκύριακου.

Κάθε Κυριακή στις 23:05, ο Πάνος Βόγλης, η Χριστίνα Βραχάλη και ολόκληρη η δημοσιογραφική ομάδα του αθλητικού τμήματος του OPEN μας μεταφέρουν θέαμα και ρεπορτάζ από τα γήπεδα της Super League 1 και όχι μόνον!

Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου και ο Βασίλης Βέργης σχολιάζουν με το χαρακτηριστικό στιλ τους τα success stories αλλά και τα… παρατράγουδα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Αλεξης Σπυρόπουλος κάνει την τεχνική ανάλυση του ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, ενώ ο επί σειρά ετών κορυφαίος Έλληνας διαιτητής, Τάσος Κάκος, διώχνει με την ανάλυσή του κάθε αμφιβολία από τις φάσεις που σηκώνουν συζήτηση για τις αποφάσεις των διαιτητών.

Και οι Κώστας Βασιλόπουλος, Σταύρος Κόλκας, Νικόλας Βασιλαράς και Τάσος Τσατάλης σχολιάζουν και αποκαλύπτουν. Με την επιτυχημένη συνταγή του αιχμηρού σχολίου και των αποκλειστικών ρεπορτάζ η εκπομπή του OPEN αναλύει τις αγωνιστικές πτυχές των σημαντικότερων αγώνων, μιλάει με τους πρωταγωνιστές, ενώ παράλληλα ρίχνει φως και στο παρασκήνιο.

Βέβαια το Total Football παίζει μεγάλη μπάλα και εκτός συνόρων! Πολλά θεαματικά γκολ από όλη την Ευρώπη και αποκλειστικές συνεντεύξεις με Έλληνες που διαπρέπουν στο εξωτερικό. Σημερινός καλεσμένος της Χριστίνας Βραχάλη στο Instagram Live της εκπομπής ο Δημήτρης Κολοβέτσιος!

 

Τελευταία Νέα