Novileague με νίκη της Μπάγερν και σκόρερ Λεβαντόφσκι

Gazzetta team
Novileague με νίκη της Μπάγερν και σκόρερ Λεβαντόφσκι

bet365

Από την Αγγλία η Novileague σήμερα ταξιδεύει στην Γερμανία για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου με την Χέρτα στο Βερολίνο.

Η Τσέλσι πήρε τη νίκη με 1-0 από την Τότεναμ και πλέον η Novileague μεταφέρεται για την 14η αγωνιστική της, στην Γερμανία και συγκεκριμένα στο Βερολίνο.

Εκεί που η Χέρτα υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου για την 20η αγωνιστική της Bundesliga.

Ξεκίνα από σήμερα στη νέα Novileague

Στο παιχνίδι αυτό, θα στηρίξουμε τους «Βαυαρούς» αν και το Ολυμπιακό Στάδιο της πόλης δεν είναι και τόσο φιλόξενο για αυτούς, καθώς στα τελευταία 3 παιχνίδια εκεί μετράνε 2 ισοπαλίες και 1 ήττα, ενώ το αμέσως προηγούμενο για το Κύπελλο, χρειάστηκε ένα γκολ του Κομάν στην παράταση για να δώσει την πρόκριση στην τότε ομάδα του Νίκο Κόβατς.

Πάμε λοιπόν αποτέλεσμα το 1-3 και σκόρερ, φυσικά ποιον άλλον, τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Από εκεί και πέρα, στην βαθμολογία των σκόρερ μόλις 2 παίκτες έχουν 9 σωστές προβλέψεις, ενώ ακολουθούν τουλάχιστον 18 με 8.

Στο ακριβές σκορ τώρα, στην πρώτη θέση με 5 σωστές προβλέψεις είναι 13 άτομα.

Θυμίζουμε πως εκτός από το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ (όποιος βρει 35 σκορ στα 100 ματς της Novileague η οποία θα ολοκληρωθεί στον τελικό του Champions League) υπάρχουν και τα μικρότερα πρωταθλήματα τα οποία μοιράζουν 20.000 ευρώ και 2.000 ευρώ.

Γράψε τη δική σου ιστορία σε έναν από τους μεγαλύτερους Cash διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

Για τον Διαγωνισμό ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις | Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται συμμετοχή στα παίγνια

 

Τελευταία Νέα