Novileague με Τορίνο-Φιορεντίνα και Βλάχοβιτς

Gazzetta team
Novileague με Τορίνο-Φιορεντίνα και Βλάχοβιτς

bet365

Η Novileague σήμερα.... παίζει την 8η αγωνιστική της με το παιχνίδι της Τορίνο με την Φιορεντίνα.

Μετά την επιβλητική εκτός έδρας νίκη της Λίβερπουλ στην έδρα της Τότεναμ, η Novileague μετακομίζει από την Αγγλία και στην Ιταλία και την Serie A.

Ετσι παίζεται η νέα Novileague

Στο επίκεντρο βρίσκεται το παιχνίδι της Τορίνο με την Φιορεντίνα, με το οποίο ανοίγει η αυλαία της 20ης αγωνιστικής.

Στο ματς αυτό λοιπόν, θα επιλέξουμε τη νίκη με 1-0 των «Βιόλα» που προέρχονται από την εντός έδρας επικράτηση επί της Κροτόνε, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που ψάχνουν τους τρεις βαθμούς εδώ και τέσσερα ματς.

Όσον αφορά τον σκόρερ; Εκεί ο Ντούσαν Βλάχοβιτς αποτελεί μονόδρομο, καθώς είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 7 γκολ.

Στην βαθμολογία τώρα και συγκεκριμένα στην κατηγορία των σκόρερ, όπως μπορείτε να δείτε γίνεται ένα μικρός χαμός μετά και το 3-1 της Λίβερπουλ. Μέχρι το ματς αυτό είχαμε 6 παίκτες με 5 σωστές προβλέψεις, ενώ από χθες το βράδυ έχουμε ξεπεράσει τους 20.

Ανάλογη είναι και η κατάσταση στην κατηγορία με τα σκορ. Είχαμε 2 παίκτες με 4 σωστές προβλέψεις και από χθες φτάσαμε τους 10.

Θυμίζουμε πως εκτός από το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ (όποιος βρει 35 σκορ στα 100 ματς της Novileague η οποία θα ολοκληρωθεί στον τελικό του Champions League) υπάρχουν και τα μικρότερα πρωταθλήματα τα οποία μοιράζουν 20.000 ευρώ και 2.000 ευρώ.

Γράψε τη δική σου ιστορία σε έναν από τους μεγαλύτερους Cash διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

Για τον Διαγωνισμό ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις | Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται συμμετοχή στα παίγνια

 

Τελευταία Νέα