Νέα Ακχισάρ, πρώτη έξοδος για ΟΦΙ

Book-nomikarios Book-nomikarios
Νέα Ακχισάρ, πρώτη έξοδος για ΟΦΙ

bet365

Πάλι ελληνοτουρκικές επιλογές μας χαρίζει ο Book-nomikarios απ' το σύνολο των σημερινών του προτάσεων, πληρέστατα τεκμηριωμένες !
ΤΟΥΖΛΑΣΠΟΡ - ΑΚΧΙΣΑΡΣΠΟΡ

Νέα ομάδα είναι η Ακχισάρσπορ. Απ' το 0-0 του πρώτου γύρου με την Τούζλασπορ, τη σημερινή της αντίπαλο, ελάχιστοι έχουν μείνει στο ρόστερ της. Οι βασικοί Vršajević (αμυντικός, 15/0), Bjarnason (χαφ, 10/0), Güneren (μέσος, 16/0), Yalçıner (χαφ, 13/1), Hadžić (φορ, 14/5) και Rotman (κόφτης, 13/0) βρήκαν ήδη άλλες ομάδες, ο τελευταίος στην... Τούζλασπορ ! Μιλάμε για μισή βασική 11άδα. Έκανε αρκετές προσθήκες, αλλά θα χρειαστεί χρόνος να γίνουν ΟΜΑΔΑ. Πήρε τους Peter (Νιγηριανός φορ απ' τη Φάλκενμπεργκ), Çelik (χαφ, περίσσευε απ' την Ιστανμπούλσπορ), Delarge (ο γνωστός Κονγκολέζος που αν και νέος παίζει σαν παλαίμαχος, ήταν αλλαγή στη Μπόλουσπορ), Keita (ο πρώην χαφ του ΠΑΣ και του Ατρομήτου) και 1-2 ακόμα λιγότερο σημαντικούς. Επίσης τότε είχε προπονητή τον Kahyaoğlu και σήμερα τον Dilsöz, Η Τούζλασπορ έχει εμπιστευτεί τον κόουτς Taşkın απ' τον Μάρτιο παρά τα άσχημα αποτελέσματα και πάει για την άνοδο έστω μέσω των μπαράζ. Δεν είναι και για περισσότερα. Ξεχωρίζει ο Βραζιλιάνος φορ Thuram (πρώην Κέρκυρα και Λαμία), ο Σλοβένος χαφ Pučko (είχε παίξει Οβιέδο και Οσασούνα) που έπεισε και τον Rotman (χρόνια σε ομάδες της σούπερ λιγκ Τουρκίας) τον συμπατριώτη του να μετακομίσει εκεί. Τεράστια η εμπειρία του αμυντικού Özgenç (μέχρι και πέρσι στην Γκεντσλερμπιρλιγκί), ο Βόσνιος Čajič ξέρει το πρωτάθλημα όντας βασικός στην Ιστανμπούλσπορ μια τετραετία, το αυτό και ο Τογκολέζος Segbefia με άλλες ομάδες, ενώ όταν είναι υγιής ο Σύριος Aosman δίνει σπουδαίες λύσεις με φοβερές παραστάσεις στη 2η Γερμανίας με τη Ντιναμό Δρέσδης. Τα πράγματα είναι απλά. Η Ακχισάρσπορ έδιωξε όσους είχαν βαριά συμβόλαια και πήρε νέους παίχτες και θα της πάρει λίγο χρόνο να γίνει ομάδα. Έφυγαν ΚΟΜΒΙΚΟΙ παίχτες, όχι τυχαίοι. Η Τούζλασπορ έχει συγκεκριμένο μπάτζετ, αλλά είναι ΟΜΑΔΑ με δουλεμένο ρόστερ και έκανε και μια σοβαρή προσθήκη έμπειρου και ποιοτικού παίχτη στον άξονα. Θα εμφανιστεί πιο έτοιμη.

ΤΟΥΡΚΙΑ ΛΙΓΚ Ι : ΤΟΥΖΛΑΣΠΟΡ - ΑΚΧΙΣΑΡΣΠΟΡ -> 1 (1.40)

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΟΦΙ

Η Παναχαϊκή ξεκίνησε ως σούπερ φαβορί ανόδου αλλά έχει 2 ισοπαλίες με Τρίκαλα (εντός) και Διαγόρα (εκτός), με τον Διαγόρα να παίζει με 10 παίχτες σε 1 ημίχρονο. Γκρίνια για τον κόουτς Παπαδόπουλο (κάργα αμυντικογενής), αλλά έχει περιθώρια διότι στηρίζεται απ' τη διοίκηση. Ο ΟΦΙ πήρε 2 ισοπαλίες στα 2 πρώτα ματς, όμως άλλο εντός (έστω και χωρίς κόσμο) στην Κρήτη, άλλο εκτός. Δεν πιστεύω ότι θα παρουσιαστεί το ίδιο δυνατός. Η δε Παναχαϊκή έχει 2-3 ποιοτικούς παίχτες με μεγάλα συμβόλαια που τους λένε ότι ασχέτως προπονητή ή συστημάτων οφείλεται να καθαρίσετε τα ματς. Υπάρχει πίεση στους γηπεδούχους, αλλά είναι και ένα κλικ καλύτεροι...

ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2 : ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΟΦΙ -> 1 (1.50)

ΥΓ. Όλες οι επιλογές του Book-nomikarios είναι διαθέσιμες σε μορφή συγκεκριμένων στοιχηματικών προτάσεων (ταμειακώς) στο www.bwm.gr !

ΕΓΓΡΑΦΕΣ 2021

Συνεχίζονται οι εγγραφές για το 2021 στo Βet With Me (www.bwm.gr) ! Το νέο έτος θα υπάρχουν τα tips (Book-nomikarios), 1.000 ισοπαλίες (Soccer X Programme) και 1.000 Live Bets (Soccer X Programme), τα οποία θα έρχονται KAI στο messenger σας, ώστε να μην είναι απαραίτητο να εισέρχεστε διαρκώς στην ιστοσελίδα. Οι συνδρομές είναι αποκλειστικά ετήσιες ή για την ακρίβεια εως 31/12/21, όπως πάντα συμβαίνει στην ιστοσελίδα μας, η οποία πριν μερικούς μήνες μπήκε στο 21ο έτος ζωής. Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε email στο [email protected] !

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Book-nomikarios
Book-nomikarios

Ο Κωνσταντίνος Καρύδης… βαπτίστηκε «Book-nomikarios» το έτος 1999, όντας τότε φοιτητής στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών, όπου συμμετείχε σε στοιχηματικά φόρουμ εκείνης της εποχής με το εν λόγω ψευδώνυμο και... έδινε τον αριθμό FAX του τμήματος της Σχολής για να στείλουν το κουπόνι της εβδομάδας από την Κύπρο, λέγοντας στη Γραμματεία ότι «είναι κάτι σελίδες από σπάνια ακαδημαϊκά συγγράμματα που δεν ευκαιρώ να τα αγοράσω στην Ελλάδα»!

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2000 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.bwm.gr (Bet With Me - You' ll Never Bet Alone), που υφίσταται ως σήμερα. Είναι το πρώτο συνδρομητικό site προτάσεων στοιχηματισμού στην Ελλάδα, η ιστορικότερη ενεργή στοιχηματική ιστοσελίδα της χώρας.

Ειδικεύεται σε στοιχηματικές προτάσεις και αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις.

Αριστερόχειρας στο μπάσκετ, αριστεροπόδαρος στο ποδόσφαιρο, δεξιόχειρας στο τένις, δεξιόχειρας στο γραπτό!

Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με όλα τα είδη Μ.Μ.Ε (Τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο).