Γερο-Γιοβάισα: Γιορτές χωρίς εμένα, δεν είναι γιορτές!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Γερο-Γιοβάισα: Γιορτές χωρίς εμένα, δεν είναι γιορτές!

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα δεν γινόταν ν' αφήσει τους αναγνώστες του Gazzetta.gr χωρίς ευχές και... στοιχηματική γεύση από την Boxing Day της Premier League!

Καλησπέρα φίλοι μου!

Χρόνια πολλά σε όλους, υγεία, υγεία, υγεία και υγεία! Και δύναμη λέω εγώ σε όλους γιατί την χρειαζόμαστε, αλλά αν έχουμε υγεία, έχουμε και δύναμη!

Μερικοί μπορεί να ξυπνήσαμε ακόμα φουσκωμένοι. Και να μην μπορούμε ούτε να σηκωθούμε να διαβάσουμε για να βάλουμε... αλατοπίπερο στην ημέρα μας.

Αλλά...

Είναι η BOXING DAY που ΑΓΑΠΑΜΕ! Η Premier League μας κλείνει στο σπίτι με μπαλίτσα απ' το μεσημέρι μέχρι το βράδυ φίλοι μου! Και εγώ είμαι εδώ για εσάς! Έτσι για να... φύγει το 2020 με κάτι παραπάνω στην τσέπη.

Στο «Έμιρεϊτς» αλήθεια δεν μπορώ να δω κανένα άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης της Τσέλσι φίλοι μου. Νομίζω ότι είναι τέτοια η εικόνα και η ανισορροπία της Άρσεναλ που ο Λάμπαρντ μπορεί να συνεχίσει τις... ανήσυχες νύχτες του Αρτέτα και να επεκταθεί το σερί των «κανονιέρηδων» δίχως νίκη εντός έδρας. Μου αρέσει πολύ το διπλό με συνδυασμό Over 1,5 τέρματος...

Στο Μάντσεστερ, η Σίτι υποδέχεται την Νιούκαστλ για την Boxing Day, ο Ζέσους – άκου ειρωνεία – κόλλησε κορονοϊό με τέτοιο επώνυμο τα Χριστούγεννα (μόνο το 2020 θα μπορούσε να το κάνει αυτό) και ο Πεπ αναγκάζεται να εμπιστευθεί ξανά τον Φόντεν και τον Αγουέρο όσο χρόνο μπορεί να πάρει ο Αργεντινός. Με δεδομένο το φορτωμένο πρόγραμμα, είδα και μου άρεσε το Under 3,5 τέρματα στην αναμέτρηση...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα