Ο γεροΓιοβάισα έδωσε απαντήσεις!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Ο γεροΓιοβάισα έδωσε απαντήσεις!

bet365

Στα ταμεία λέμε... ΝΑΙ! Ο γεροΓιοβάισα έδωσε απαντήσεις, αφήνοντας πίσω του τον εφιάλτη του Κιέβου.

Είμαι πολύ σκληρός για να... φύγω. Τα έξι γκολ με πλήγωσαν, αλλά τέτοια αντίδραση μόνο ο γεροΓιοβάισα βγάζει! Στις μάχες αιωνίων ήμουν εκεί, έτοιμος για ταμείο και όσοι πήγατε κόντρα, πιστεύω πως θα το ξανασκεφτείτε! Δυο στα δυο λοιπόν, η μπάλα κάτω και συνεχίζουμε δυνατά για νέο ταμείο! Σάββατο με φουλ πρόγραμμα.

Πάμε Premier League και Στάμφορντ Μπριτζ. Άτυχος ο Ρομάν Αμπράμοβιτς που δε βλέπει από κοντά τα ματς των Μπλε. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Τσέλσι και το επιβεβαίωσε κόντρα στη Ρεν. Ο Μεντί κάτω από τα δοκάρια προσφέρει πλέον ασφάλεια, επιθετικά η ομάδα ρολάρει και αρχίζει και αποδίδει καλό ποδόσφαιρο. Πάμε στον άσο σε συνδυασμό με το Over 2,5, μιας και η Σέφιλντ εκτός έδρας δε με πείθει!

Γίγαντας αυτός ο Τερ Στέγκεν, επιστροφή δυνατή του Γερμανού και είναι ο λόγος που οι Καταλανοί εξασφάλισαν την πρόκριση στο Champions League. Δε με έπεισαν και δε θεωρώ πως θα αλλάξει η εικόνα σύντομα. Μακάρι να διαψευστώ γιατί λατρεύω τον Λιονέλ Μέσι. Η Μπέτις, πήρε τα πάνω της μετά το 3-1 επί της Ελτσε, δεν έχει τίποτα να χάσει στο «Καμπ Νόου» και με Τέγιο-Κανάλες-Φεκίρ-Σανάμπρια στην επίθεση μπορεί να βρει δίχτυα. Αλλωστε, απέναντί τους θα βρουν Πικέ, Λανγκλέ!. Το G/G + Over 2.5 (5-2 πέρσι, 3-4 πρόπερσι) είναι επιλογές που μου αρέσουν.

Τα λέμε αύριο σύντροφοι...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα