Γερο-Γιοβάισα: Ο Ζλάταν και η ανησυχία του Κλοπ

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Γερο-Γιοβάισα: Ο Ζλάταν και η ανησυχία του Κλοπ

bet365

O γερο-Γιοβάισα ξύπνησε ορεξάτος για ένα Σάββατο... φωτιά με ντέρμπι και τεράστια παιχνίδια πριν από την πρώτη εβδομάδα του Champions League!

Καλημέρα φίλοι μου!

Τι ωραία μέρα είναι αυτή! Και να είναι καλά ο φίλος μου, ο Άλεξ, που μου το θύμισε χθες το μεσημέρι...

«Γίνεται... χαμός και έρχεται και Champions League» μου είπε και με ξύπνησε! Και δώσ' του κουπόνι και δώσ' του διάβασμα και δώσ' του χαρά! Τόσο που φοβήθηκε και η κυρά γιατί όλο τον προηγούμενο καιρό με το Nations League με έβλεπε να βαριέμαι και να είμαι περίεργος.

Όχι, θα μοιραστώ και μ' εκείνη τη χαρά μου! Γιατί σήμερα είναι Σάββατο και... από νωρίς συνδεόμαστε με Λίβερπουλ!

Το ντέρμπι δεν είναι πλέον... κατακόκκινο

Να με συγχωράς φίλε μου, αγαπημένε μου Γιούργκεν Κλοπ, αλλά δεν θεωρώ ότι πλέον παίζεις μόνος σου στο Μέρσεϊσαϊντ. Αυτή η Έβερτον δεν αστειεύεται. Και ο άνθρωπος στην άκρη του πάγκου είναι η αιτία που σκέφτομαι ότι δύσκολα θα δούμε μια πολύ μεγάλη «λιποθυμία». Τα «ζαχαρωτά» θα προσπαθήσουν για το 5x5 στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά από το 1938, συνεχίζοντας δίχως ήττα, όμως, οι «κόκκινοι» θέλουν να ξεπεράσουν την ντροπιαστική εφτάρα από την Άστον Βίλα. Να σας πω την αλήθεια φίλοι μου, ούτε πολύ θέαμα περιμένω, ούτε κάποιον νικητή...

Φόβος μπροστά στις «καρακάξες»

Όσο κι αν η Γιουνάιτεντ θέλει ν' αφήσει πίσω εκείνο το τρομερό 6-1 από την Τότεναμ στο «Ολντ Τράφορντ», πως θα το κάνει; Με ποια άμυνα θα υπερασπιστεί ό,τι προσπαθήσει να χτίσει από τη μέση και μπροστά; Και με τον Ράσφορντ που είδαμε με την εθνική Αγγλίας απέναντι στη Δανία, ποιος θα μπορέσει να το πάρει πάνω του; Περισσότερες πιθανότητες δίνω να πάρει η Νιούκαστλ ένα αποτέλεσμα, είτε με... μονό βαθμό είτε με όλους, παρά θεωρώ ότι η Γιουνάιτεντ θα μπορέσει να φύγει με κάτι εξαιρετικό από το St.James' Park.

Από τη μια Ζλάταν, από την άλλη... κορονοϊός

Η Ίντερ έχει χτυπηθεί τρομερά από τον κορονοϊό με πολλά κρούσματα και απουσίες παικτών και από την άλλη, ένας τρομερά δυνατός Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και μια Μίλαν που έχει το απόλυτο στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Οι «νερατζούρι» ναι μεν έχουν πάρει τα τέσσερα πιο πρόσφατα ντέρμπι του Μιλάνου, όμως, οι «ροσονέρι» αυτή τη στιγμή φαντάζουν ως οι πιθανότεροι για να πάρουν τη νίκη στη «μάχη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα